Ari Aster'ın yeni filminin yıldızlarla dolu kadrosu belli oldu

Yapımına bu hafta başlanan filmin yönetmenliğini Ayin ve Ritüel'in yönetmeni Ari Aster üstleniyor

Ari Aster ve Joaquin Phoenix (AP)

Ayin (Hereditary) ve Ritüel'in (Midsommar) yönetmeni Ari Aster, yeni A24 filmi Eddington için büyük isimlerden oluşan bir oyuncu kadrosunu bir araya getirdi.

Variety'nin haberine göre filmde Joaquin Phoenix, Emma Stone, Pedro Pascal ve Austin Butler başrolleri paylaşırken Luke Grimes, Deirdre O'Connell, Micheal Ward ve Clifton Collins Jr. da yardımcı rollerde yer alacak.

Olay örgüsüne ilişkin ayrıntılar büyük ölçüde gizli tutulsa da filmin "New Mexico'daki küçük bir kasabanın gözü yükseklerde olan şerifini" konu alacağı bildiriliyor.

Aster'ın yazıp yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Eddington'ın yapımına bu hafta başlanması planlanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha önce 2023 yapımı kara komedi Korkuyorum'da (Beau Is Afraid) Aster'la çalışan Phoenix, buradaki rolüyle Altın Küre adaylığı kazanmıştı.

The Independent'ın baş film eleştirmeni Clarisse Loughrey 4 yıldızlı incelemesinde filmin "A24'ün bugüne kadarki en pahalı filminden bekleyeceğiniz kadar unutulmaz, cüretkar ve hoşgörülü" olduğunu yazmıştı.

Önceki günlerde Stone, Yorgos Lanthimos'un filmi Zavallılar'daki (Poor Things) başrolüyle ikinci Oscar'ını kazanmıştı.

Ödül takdim edilirken tuhaf bir an yaşanmış ve geçen yılın En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Michelle Yeoh daha sonra bu konuyla ilgili konuşmuştu.

Yeoh ödülü çoklu evren komedisi Her Şey Her Yerde Aynı Anda'daki (Everything Everywhere All At Once) rolüyle kazanmıştı.

Bu yıl ödülü Stone'a takdim eden Yeoh, heykeli ona vermeden önce Jennifer Lawrence'a doğru uzatınca bir anlık karışıklık yaşanmıştı.

Yeoh, Instagram'da şöyle yazmıştı:

Tebrikler Emma!!! Kafanı karıştırdım ama Oscar'ı sana takdim ettiğim o muhteşem anı en iyi arkadaşın Jennifer'la paylaşmak istedim!

Bana Bebeğim Jamie Lee Curtis'i hatırlattı; her zaman birbirimizin yanındayız!!

Her Şey Her Yerde Aynı Anda'da birlikte rol alan Yeoh ve Curtis'in her ikisi de Oscar kazanmıştı.

Umut Işığım'daki (Silver Linings Playbook) performansıyla 2013'te En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Lawrence, her biri bu yılki adayları takdim eden 5 eski kazanandan biri olarak sahnedeydi.

Butler'ın Eddington kadrosuna alınması, aktörün Michael Mann'ın filmi Heat 2'de (Büyük Hesaplaşma 2) rol alabileceğine dair geniş çapta dolaşan spekülasyonların ortasında gerçekleşti.

Butler'ın ABD merkezli Taran Tactical şirketinde silah doldurma ve ateş etme eğitimi aldığını gösteren bir videonun sosyal medyada dolaşıma girmesiyle Butler'ın, Val Kilmer'ın karakteri Chris Shiherlis'in genç versiyonunu canlandırmaya hazırlandığı için bu eğitimi alıyor olabileceği öne sürülüyor.

Bir hayran "Heat 2'de Chris Shiherlis rolünde Austin Butler'a hazır DEĞİLİZ" diye yazarken, bir diğeri de şöyle diyor:

Austin Butler, HEAT 2'de kesinlikle ortalığı kasıp kavurur!



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU