Özel'den Hamza Dağ'a: Atatürk ve İnönü’ye iki ayyaş diyen genel başkanının resmini niye asmıyorsun İzmir’de?

"Senin genel başkanının elini öptüğü Fesli Deli Kadir, gün gelince ‘Atatürk heykelleri devrilecek yerlerde köpek leşi gibi sürünecek’ diyordu."

Fotoğraf: AA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Bayraklı’da halk buluşmasına katıldı.

Özel, burada yaptığı konuşmada "İrfan Önal kardeşimizi Bayraklı’nın güzel insanlarına, Bayraklı’daki her birinize ayrı ayrı emanet ediyorum. Bir yandan bu arkadaşlar 30 belediye başkanı ve bir takım kaptanı, büyükşehir belediye başkanımız Cemil Tugay var. Onu da sizlere emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Konuşmasında Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi dayı Hamza dağ'ı eleştiren Özel şunları kaydetti:

Birileri İzmir Büyükşehir’e aday olmuş, Türkiye’nin her yerinde Tayyip Erdoğan’ın resimleri var, İzmir’de adayın yanında Tayyip Erdoğan’ın resmi yok. Ampul asla yok, bazen mikroskopla ara. Bazen onu da koymuyorlar. İzmir’de Tayyip Erdoğan’ı gizleyerek, ampulü gizleyerek, AK Parti kimliğini gizleyerek propaganda yapıyorlar ve İzmirliden oy istiyorlar. 

Kardeşim sen İzmirliden oy istiyorsun da İrfan Önal’ın genel başkanı burada, logosu yakasında, Atatürk’ün ilkeleri, altı oku burada. İçimiz neyse dışımız o. Şimdi buradan soruyorum. İzmir’in aday olunca saçını sakalını toplatan, bıyığını düzelten adayına soruyorum. Kardeşim İrfan’ın genel başkanının ne dediği belli, İrfan Genel Başkanını saklamaz. Sen genel başkanını niye saklıyorsun? Atatürk ve İnönü’ye iki ayyaş diyen adamın genel başkanının resmini niye asmıyorsun İzmir’de? Senin genel başkanının elini öptüğü Fesli Deli Kadir, gün gelince ‘Atatürk heykelleri devrilecek yerlerde köpek leşi gibi sürünecek’ diyordu. Fesli Deli Kadir, ‘Keşke Yunan kazansaydı da bu İzmir Türkiye’de hiç olmasaydı’ diyordu. Bu adamlar şimdi gelmişler, İzmir’de belediye başkanı olmak istiyorlar. Hadi canım sen de hadi canım sen de.  

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU