Ünlü oyuncu, X-Men'deki kostümünün "zihinsel ağırlığı" nedeniyle Deadpool 3'ü reddetmiş

Eski futbolcu, X-Men: Son Direniş'te çalışmayı "karmakarışık" diye tanımladı

Vinnie Jones, X-Men: Son Direniş'te Juggernaut rolünde (Disney)

Vinnie Jones, yaklaşan Deadpool ve Wolverine'de X-Men karakteri Juggernaut'u yeniden canlandırma fırsatını, kısmen karakterin kostümünü giymenin "zihinsel ağırlığı" nedeniyle geri çevirdiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

59 yaşındaki eski futbolcu, Juggernaut'u ilk kez 2006 yapımı X-Men: Son Direniş'te (X-Men: The Last Stand) canlandırmıştı.

O filmde, Deadpool'un yeni devam filmi için geri dönen Hugh Jackman'ın canlandırdığı Wolverine'e karşı mücadele etmişti.

Yahoo! Movies'e konuşan Jones şöyle dedi:

Ne komiktir ki yeni Deadpool için teklif aldım. Yönetmenle konuştum ve o kostümü giymenin zihinsel ve fiziksel olarak çok sancılı olduğunu söyledim. 

Bunun zihinsel bir bedeli de var çünkü onun içindesiniz ve bütün gün hiçbir şey yapamıyorsunuz sadece pipetle sıvı tüketebiliyorsunuz. Bu yüzden Deadpool [ve Wolverine] için anlaşma yapamadık.

Jones, sözlerine şöyle devam etti:

Ama Deadpool aşağı yukarı tüm zamanların en sevdiğim filmi. Gerçekten yapmak istedim ama beni kostüme sokacak bütçeleri yoktu.

X-Men: Son Direniş'teki deneyimine dönüp baktığında Jones, filmin ilk yönetmeni Matthew Vaughn'un yerine Brett Ratner'ın geçmesi ve Juggernaut rolünün önemli ölçüde değiştirilmesiyle hayal kırıklığına uğradığını söyledi. 

Jones, "Yeni yönetmen geldi ve benim oynamak için imza attığım rolle aynı değildi" dedi. 

Diyaloglarımı etkisizleştirdiler... Yönetmen o kadar çok hareketli parça ve o kadar çok başka oyuncu getirdi ki benimki etkisizleşti. Tüm ilgimi çok erken kaybettim çünkü beni sadece yanlarında gezdirdiklerini biliyordum... Gerçekten çok üzgündüm. Çok büyük bir sahneydi ve ben figürana dönüştüm, olan buydu.

Jones, sözlerine şöyle devam etti:

İçeri giriyor ve 'Diyaloglarım nerede? Hikaye nerede?' diye soruyordum. Benim için karmakarışık ve utanç vericiydi.

Jones şu sıralar kendisini Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) ve Kapışma'nın (Snatch) yönetmeni Guy Ritchie'yle yeniden bir araya getiren yeni Netflix dizisi The Gentlemen'da rol alıyor.

Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana'nın cast direktörü Celestia Fox, aktörün sertçe top çalan futbolcu kimliğinden Hollywood'un önemli isimlerinden biri haline gelme yolculuğunu anlatan bir yazı için The Independent'a şunları söylemişti:

Guy senaryoyu yazdı ve 'Açıkçası ideal kişi Vinnie Jones olurdu' dedi.

Onunla iletişim kurmayı başardım ve geldi. Her zaman çok hoş biriydi. Wimbledon takımındaki o 'sert adam' olduğuna inanmak çok zordu. Elbette şimdi her zaman sert adam rollerini oynuyor ama o çok nazik, çok tatlı bir insan ve o imajdan tamamen farklı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU