Billie Eilish: "Rüyamda Christian Bale'ı görünce sevgilimden ayrıldım"

Grammy ödülü sahibi şarkıcı, "Erkek arkadaşımdan ayrılmam gerektiğini fark etmemi sağladı" diyor

(Reuters)

Billie Eilish, Christian Bale'ı gördüğü bir rüya yüzünden eski bir erkek arkadaşından ayrıldığını açıkladı.

Eilish, Oscar Ödülleri öncesinde Amelia Dimoldenberg'e verdiği röportajda, rüyasında Kara Şövalye (The Dark Knight) aktörünü görmesinin o dönemki ilişkisinin yürümediğinin farkına varmasına yol açtığını itiraf etti.

"Gerçekçi olmalıydım" diyen Eilish, birlikte çalıştığı abisi Finneas'ın gülmesine yol açtı. 

Birkaç yıl önce Christian Bale'la ilgili bir rüya gördüm. Güneş ışığında küçük bir kafedeydik ve erkek arkadaşımdan ayrılmam gerektiğini fark etmemi sağladı.

Hayır, gerçekten. Uyandım ve [nefes nefese] gibiydim ve aklım başıma geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rüya Eilish'in aklının başına gelmesine yol açmış ve kısa süre sonra o zamanki erkek arkadaşından ayrılmış. Bu açıklama, "What Was I Made For?"la bilinen şarkıcının Batman'in en sevdiği süper kahraman olduğunu itiraf etmesinin hemen ardından geldi. "Chicken Shop Date"in sunucusuna "süper kahramanlar hakkında pek bir şey bilmediğini" ancak "Batman'in o olduğuna" inandığını söyledi.

Röportajın başka bir yerinde Eilish, en sevdiği Spice Girl'ün hangisi olduğu ve Uno oynarken "şiddet" eğilimleri göstermesi hakkında samimi bir şekilde konuştu. Ayrıca kırmızı halıda röportaj yapanların kendisine "Mutlu musun?" diye sormasından nefret ettiğini de itiraf etti.

Eilish'in yorumları, The Neighbourhood'dan Jesse Rutherford'la olan ve kamuoyunca bilinen son ilişkisinin bitmesinin ardından geldi. Rutherford, Eilish'ten 10 yaş büyüktü. Aralarındaki yaş farkı kamuoyunda büyük tepki çekmiş ve bu tepkilerin çoğu, Rutherford yaşlı bir adamken Eilish'in bebek gibi giyindiği tuhaf bir çift kostümüyle aralarındaki yaş farkını alaya almalarından sonra daha da şiddetlenmişti. Çift nihayetinde bir yıldan kısa süre birlikte olduktan sonra ayrılmıştı.

Dokuz kez Grammy kazanan sanatçı, Rutherford'dan önce 2021 ve 2022 arasında kendisinden 10 yaş büyük bir başka erkek olan aktör Matthew Tyler Vorce'la çıktı. Çiftin aldatma söylentileri üzerine ayrıldığı iddia edilmişti. Vorce sonunda aldatma söylentilerini yatıştırmak için Instagram hikayesinde yaptığı paylaşımda şöyle yazmıştı: 

Kimse kimseyi aldatmadı. İlişkiler biter. Bu kadar basit. İnternette dedikodu yaratmak ve YALAN SÖYLEMEK tehlikelidir.

 

Billie Eilish, Christian Bale'la ilgili bir rüyanın nasıl ayrılığa yol açtığını anlatıyor: 

"Birkaç yıl önce Christian Bale'la ilgili bir rüya gördüm ve güneş ışığında küçük bir kafede gibiydi ve erkek arkadaşımdan ayrılmam gerektiğini fark etmemi sağladı."


"Happier Than Ever"la bilinen şarkıcının aşk hayatı daha önce de mercek altına alınmıştı. Variety, Kasım 2023 Hitmakers etkinliği için verdiği kırmızı halı röportajı sırasında onu görünüşte "izni olmadan açmıştı". Daha sonra Eilish, işinden ziyade cinselliğine odaklandığı için yayın organını sertçe eleştirmişti.

O sırada Instagram'da "Ödülüm için ve ayrıca önemli olan başka bir şey hakkında konuşmak yerine sabah 11'de kırmızı halıda beni iznim olmadan açtığınız için teşekkürler Variety" diye sitem etmişti. 

Erkeklerden ve kızlardan hoşlanıyorum, lütfen bu konuda beni rahat bırakın, gerçekten "What Was I Made For"u oynatmayı kim umursar.

Şarkıcı, Barbie film müzikleri albümünde yer alan "What Was I Made For?"la En İyi Özgün Şarkı dalında Akademi Ödülü'ne aday gösterildi ve şarkıyı 10 Mart'taki ödül töreninde canlı seslendirecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU