Zuckerberg, fast food devinin Japonya şubesine hayran kaldı: "Michelin yıldızı verin"

"10 üzerinden 10 veriyorum"

Mark Zuckerberg'ün serveti yaklaşık 173 milyar dolar (@zuck/Instagram)

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Amerikalı fast food devi McDonald's'ın Japonya'daki şubesine hayran kaldı. 

Meta CEO'su Zuckerberg, Instagram hesabından salı günü yayımladığı gönderide, Japonya'daki bir McDonald's şubesinde yemek yerken çekildiği fotoğraflarını paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Meta'nın ürettiği akıllı gözlükleri takan Zuckerberg, paylaşımında "Japon McDonald's: 10/10. Bu adamlara bir Michelin yıldızı verin" ifadelerini kullandı. 

39 yaşındaki teknoloji milyarderinin gönderisinde, eşi Priscilla Chan'in McDonald's şubesinin girişindeki bir fotoğrafı da yer aldı. 

Zuckerberg'ün menüsünde hamburger ve patatesin yanı sıra Asya mutfağında sıkça kullanılan edamame ve mısırın olduğu dikkat çekiyor. 

ABD'nin önde gelen tabloid gazetelerinden New York Post, Zuckerberg'ün yapay zekayla ilgili iş görüşmeleri için Asya turunda olduğunu aktardı. Meta CEO'sunun bu hafta Japonya Başbakanı Fumio Kishida ve Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk-yeol'le görüştüğü bildirildi. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)


Zuckerberg, yaklaşık 117 milyar dolarlık servetiyle Hindistan'ın en zengin iş insanı olan Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani için bugün düzenlenecek düğün öncesi kutlamalara katılacak. Kutlamalarda Bill Gates ve Rihanna gibi isimler de yer alacak. Asıl düğünse temmuzda yapılacak.


Independent Türkçe, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU