The Walking Dead hayranları serinin yeni dizisine övgüler yağdırıyor

"Ödüle layık bir performans"

The Ones Who Live, an itibarıyla eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 82 puana sahip (AMC)

Andrew Lincoln'ın canlandırdığı Rick Grimes ve Danai Gurira'nın oynadığı Michonne, nihayet The Walking Dead'in yeni dizisi The Ones Who Live'le geri döndü ve izleyiciler bu durumdan çok memnun. 

Serinin hayranları heyecanlı

Ana diziden sonrasını anlatan The Ones Who Live, korkunç zombi kıyametinin ortasında Rick ve Michonne'un hikayelerini devam ettiriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Walking Dead'deki karakterlerini yeniden canlandıran Lincoln ve Gurira'nın yanı sıra dizinin oyuncu kadrosunda Terry O'Quinn, Lesley-Ann Brandt, Andrew Bachelor ve Pollyanna McIntosh yer alıyor.

The Ones Who Live, 25 Şubat'ta prömiyerini yaptı ve Rick'le Michonne'un uzun zaman sonra yeniden bir araya gelmiş olması hayranları epey heyecanlandırdı. 

Serinin hayranları sosyal medyaya akın ederek yeni spinoff'a methiyeler yağdırdı.
 


Dizideki meşhur karakterlerin ilişkisinden övgüyle bahseden bir sosyal medya kullanıcısı, The Ones Who Live'deki bir sahneden GIF paylaşarak Rick ve Michonne'un "kimyayı icat ettiği" yorumunda bulundu. 
 


Eski hayranları Lincoln'ı Rick'i başarıyla canlandırdığı için överken ve başka bir kullanıcı da "Yıllar" (Years) bölümündeki performansının ödüllendirilmeyi hak ettiğini öne sürdü:

Andrew Lincoln'ın yanlış bir adımı bile yok. Dürüst olmak gerekirse, ödüle layık bir performans sergiliyor.

Başka bir izleyici de Rick ve Michonne'un rol aldığı sahnelerden birini yorumladı ve sekansı "bir aşk filmine" benzeterek karakterlerin birbirlerine sevgisini vurguladı.
 


Bazı hayranlar Rick'i yıllar sonra tekrar gördükleri için duydukları coşkuyu dile getirirken, diğerleri de Gurira'nın canlandırdığı Michonne'a resmen kavuştukları için aynı derecede heyecanlıydı.

Serinin en iyisi olabilir

Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard'ın çizgi roman serisinden uyarlanan The Walking Dead, 10 yılı aşkın süre ekranlara gelerek kendine sadık bir hayran kitlesi edinmişti. Ancak diziye giren çok sayıda yeni karakter ve dağılan hikayenin bir türlü toparlanamaması izlenme oranlarının gözle görülür şekilde düşmesine neden olmuştu.

The Ones Who Live'den önce Fear the Walking Dead, Tales of the Walking Dead, Dead City ve Daryl Dixon gibi başka spinoff'lar da yapıldı.

Eleştirmenlere göre sevilen karakterler Rick ve Michonne'un dönüşüyle izleyicilerden gelen olumlu tepkiler, The Ones Who Live'in seri için büyük bir hit olabileceğini gösteriyor.

The Ones Who Live, Türkiye'de TV+'ta izleyiciyle buluşuyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, UndeadWalking

DAHA FAZLA HABER OKU