Ünlü çift, 5 yıllık ilişkilerini bitirdiklerini duyurdu

Romeo Beckham, Instagram'da eski sevgilisi hakkında "Hâlâ birbirimize karşı büyük sevgi ve saygı duyuyoruz" diye yazdı

(AFP)

Romeo Beckham ve beş yıllık kız arkadaşı Mia Regan ilişkilerini resmen sona erdirdi.

Hollywood çifti David ve Victoria Beckham'ın oğlu olan 21 yaşındaki sporcu, 25 Şubat'ta Instagram hikayesinde ayrılığı duyurdu. Açıklamasında, artık eski sevgilisi olan Regan'la aralarının iyi olduğunu ve birbirlerine hâlâ çok değer verdiklerini belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beckham, Regan'la dil çıkardıkları komik bir fotoğrafla birlikte, "Beş yıllık birlikteliğin ardından Mooch ve ben yollarımızı ayırdık. Hâlâ birbirimize karşı büyük sevgi ve saygı duyuyoruz. Hâlâ güçlü bir dostluğumuz var ve daima öyle olacak" diye yazdı.

Regan da ayrılıkla ilgili açıklamasını Instagram hikayesinde paylaştı. Eski çiftin dondurma yerken çekilmiş bir fotoğrafının yanı sıra Beckham'la olan bağını yansıtan bir yazı yazdı ve daha sonra arkadaş kalmaya karar verdiklerini esprili bir dille belirtti.

Regan, "Bu Ro, 16 yaşımızdan beri birlikte büyüdük!!! Aşk, olgunlaştıkça farklı biçimler ve yollar alıyor" diye yazdı.

Romantik olarak [birlikte] değiliz ama birbirimize karşı çok ama çok sevgi besliyoruz... 5 yıl sonra birbirimizi arkadaş olarak görmeye başladık heheh.

Ayrılık  Beckham'ın Regan'a bir dövmeyle hayranlığını göstermesinden aylar sonra gerçekleşti. Kasımda Regan bu dövmenin fotoğrafını Instagram hikayesinde paylaşmıştı. Beckham'ın dirseğinin yakınındaki bir dünya küresinin yukarısında "Mooch" kelimesinden oluşan dövme yer alıyordu. Bu dövme muhtemelen modelin takma adına ve Instagram hesabı @mimimoocher'a gönderme yapıyordu.
 

Romeo Beckham ve Mia Regan

(@romeobeckham/Instagram)


Çift ilk olarak 2019'da bir araya gelse de 2021'de ilk kez birlikte kamuoyunun karşısına çıkmıştı. O dönemde Londra'daki Moda Ödülleri'nde el ele yürümüşlerdi. Regan, o zamanki erkek arkadaşıyla kırmızı halıda görünmeden önce gergin hissettiğini ve onun annesi Victoria Beckham'dan tavsiye aldığını belirtmişti. 

2021'de Vogue'a verdiği röportajda Regan, "Bence gergin olmak iyi bir şey; eğer olmazsanız  insan değilsinizdir" dedi ve etkinlikten önce moda tasarımcısı Victoria Beckham'la konuştuğunu kabul etti.

Onunla sadece giyeceğim kıyafet, tırnaklarım ve makyajım hakkında konuşmak bile güzel, böyle birine sahip olmak harika.

O zamandan beri Regan, artık eski sevgilisi olan Romeo'nun ailesiyle yakın bir ilişki kurmaya devam etti hatta Ekim 2022'de Victoria'yla bir denim koleksiyonu üzerinde çalışmıştı. O dönemde Vogue'a verdiği röportajda, "[Victoria'nın] bana gerçekten güvendiğini hissettim" demişti.

Onu yoğun çalışma modunda görmek hoştu.

Spice Girl'ün eski üyesi de Regan'ın çalışmalarını överek dergiye şöyle demişti:

Mia'nın moda ve stil konusunda her zaman benzersiz bir yaklaşımı olmuştur. Eğlenceli olmasını ve kişisel tarzı söz konusu olduğunda yeni şeyler denemekten korkmamasını seviyorum, bu da kapsül koleksiyona yansıyor.

Beckham ve Regan 5 yıldır birlikteyken, Temmuz 2022'de kısa süreliğine ayrılmış ve bunun nedeninin uzak mesafe olduğu bildirilmişti. Ancak bundan 5 ay sonra Romeo, Instagram hesabında modelin bir fotoğrafını paylaşarak tekrar bir araya geldiklerini belirtmişti. 

Romeo'yla birlikte David ve Victoria'nın üç çocuğu daha var: 24 yaşındaki Brooklyn, 19 yaşındakı Cruz ve 12 yaşındaki Harper.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU