Erdoğan: Adaylarını ellerine yüzlerine bulaştırmadan belirleyemeyenlerde ülkeye hayır gelmez

“Muhalefetin ne tecrübesi ne eseri var. Dün baş tacı ettiklerini bugün yerin dibine sokmaktan çekinmiyorlar”

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Afyonkarahisar'da düzenlenen mitinginde konuştu.

Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Afyonkarahisar bir kez daha tercihini Cumhur İttifakı’ndan yapacaktır, buna inanıyorum. Geçtiğimiz 21 yılda kalkınma adımları ile ilk asrın eksikliklerini önemli ölçüde telafi ettik. Yeni asır ülkemizi zirveye çıkarmanın asrı olacaktır” dedi.

“Şehirlerimizi çevreye duyarlı tarihi, kültürel zenginlikleri korunmuş yerleşim yerleri olarak geliştireceğiz” diyen Erdoğan, “Katılımcı, kaliteli yönetimler ile şehirleri geleceğe hazırlayacağız. Türkiye Yüzyılı bayrağını siyasi, ekonomik, askeri her alanda yükseltirken, şehirlerimizin de buna ayak uydurmasını sağlayacağız” diye konuştu.

“Adaylarını ellerine yüzlerine bulaştırmadan belirleyemeyenlerden ülkeye hayır gelmez”

Muhalefete yönelik eleştirilerde de bulunan Erdoğan, “Muhalefetin ne tecrübesi ne eseri var. Dün baş tacı ettiklerini bugün yerin dibine sokmaktan çekinmiyorlar. Şehirlerimiz için tek önerileri yok. Adaylarını dahi vatandaşa değil, yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi seçerse bu acemiler de milletin karşısına 'işte adayımız' diyerek onu çıkartıyor.  Allah CHP’li kardeşlerimize sabır versin. Adaylarını ellerine yüzlerine bulaştırmadan belirleyemeyenlerden ülkeye hayır gelmez. Bölücü örgütün temsilcileri ile demlenmeyi tercih ettiler. 31 Martta milletin tokadını yemekten kaçamayacaklar” diye konuştu.

“Seçim meydanı er meydanıdır. Adayları değerlendirirken sadece boyuna posuna bakmaz” diyen Erdoğan, “Şehirlere nasıl performans sergileyeceğinin hesabını yapar. Milletimizin karşısına çıkan adaylardan bazılarına insan şaşıp kalıyor. Zübük siyasetçi tiplerini gördü Türkiye. Belediyede imkanlar bellidir. En ideal hizmet planlamasını yaparsınız” ifadelerini kullandı.

“KAAN bu sabah ilk uçuşunu başarı ile gerçekleştirdi”

Erdoğan, yerli muharip uçağı KAAN’ın ilk uçuşunu gerçekleştirmesi ile ilgili de şunu söyledi:

Türk savunma sanayinin gurur günlerinde birini yaşadık. KAAN bu sabah ilk uçuşunu başarı ile gerçekleştirdi. Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Şu gördüğünüz KAAN aynı F-16 gibi. Diğer testlerini tamamlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz. Daha neler gelecek neler.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU