The Walking Dead'in yeni dizisiyle ilgili kritik açıklama

"Rick ölse bile her şey mümkün"

The Ones Who Live, bölüm başı 13 milyon doları aşkın bütçesiyle de dikkat çekiyor (AMC)

The Walking Dead: The Ones Who Live'in ikinci sezon olasılıkları dizi sorumlusu Scott M. Gimple tarafından masaya yatırıldı. 

The Walking Dead evreni, hayranların favori karakterleri Rick ve Michonne'un uzun zamandır beklenen yeni spinoff'uyla genişlemeye devam ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yakın zamanda Dead City ve Daryl Dixon'ın ikinci sezon onaylarını almasına rağmen The Ones Who Live'in ilk sezonundan ötesine henüz yeşil ışık yakılmamış olması dikkat çekiyor.

AMC'nin basın etkinliğinde sahneye çıkan dizi sorumlusu Gimple, The Ones Who Live'in ilk sezondan sonra devam etme olasılığına olumlu yaklaştı. 

Başrol oyuncusu Andrew Lincoln'ün finalde Rick'in ölmesiyle ilgili şakalarına da değinen Gimple, bu ihtimal gerçekleşse bile dizinin devam edebileceğini öne sürerken, şimdilik sadece ilk sezona odaklandığını vurguladı. 

"Her şey mümkün"

"Her şeyin mümkün olduğunu söyleyebilirim" diyerek söze başlayan 52 yaşındaki dizi sorumlusu, sözlerine şöyle devam etti:

Rick son bölümde ölse bile her şey mümkün. Şu anda buna odaklanmış durumdayız. Bu sezon gerçekten harika bir şekilde bir araya geldi. Her türlü plan vardı ve dünya değişti, biz de bu planları değiştirdik ve ortaya gerçekten sevdiğimiz bir şey çıktı.

The Walking Dead'de çok sevilen Rick Grimes karakterini canlandıran Andrew Lincoln, 9. sezonda diziden çıkmıştı. The Walking Dead'in ana karakteri Rick olmadan izleyicilerin diziye ilgisi de yavaş yavaş azalmıştı.

The Ones Who Live, nihayet Michonne'la Rick'i buluşturarak ana karakteri geri getireceği için serinin hayranları tarafından merakla bekleniyor. 

Dizinin prömiyeri 25 Şubat'ta gerçekleşecek.


Independent Türkçe, ScreenRant, CBR.com

DAHA FAZLA HABER OKU