Otoyol kenarında otlayan zebra ve develer görenleri şaşırttı

"Böyle bir olayı her gün göremezsiniz"

Zebralar adeta "Fırsat bu fırsat" deyip çimlere saldırdı (Grant County Şerif Bürosu)

ABD'nin Indiana eyaleti cumartesi gününün ilk saatlerinde sıradışı bir kazaya sahne oldu. Florida'dan Fort Wayne'e ulaşmak üzere otoyolda giden tırında sorun olduğunu fark eden şoför, aracı kenara çekti.

Gece 2 sularında römorkun alev aldığı görülünce içindeki hayvanlar, çevredeki polislerin de yardımıyla hızlıca tahliye edildi. Develer, zebralar ve bir midilli bir anda otoyola çıktı. Sonrasındaysa yol kenarında otlamaya başladılar. 

sirk

Polisler develere yol göstermeye çalıştı (Grant County Şerif Bürosu)


Mizpah Shrine Sirki Müdürü Steve Trump, 4 hafta boyunca gösteri yapmak üzere yola çıktıkları sırada bu talihsizliği yaşadıklarını bildirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grant County Şerif Bürosu'ndan polis memuru Brent Ressett, "Böyle bir olayı her gün göremezsiniz" diyerek şaşkınlığını belirtti. 

Ressett, kurtarma çalışmasına katılarak duman soluyan iki polisin tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldıktan sonra taburcu edildiğini açıkladı.

Polis memuru, olayda hiçbir hayvanın yaralanmadığını duyurdu. 57 yaşındaki şoför de olayı hasarsız atlattı. 

sirk

Polis hayvanları toplamaya çalışırken itfaiye alevleri söndürdü (Grant County Şerif Bürosu)


Bölge hayvanlardan temizlenene kadar otoyol kısmen kapatıldı. Sabah 6'da başka bir tır gelip 10 hayvanı toplayarak olayı sonlandırdı. Hayvanların gösteri için yollarına devam ettiği bildirildi.

 

Independent Türkçe, Telegraph, NY Post

DAHA FAZLA HABER OKU