İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 'bozuk otobüs' tepkisi: Pat diye patladınız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bekar Deresi Islahı ve Çengelköy Çevre Projesi'nin temel atma töreninde konuştu

İmamoğlu; İstanbul'da, bir özel halk otobüsünün İETT araçları sürekli bozuluyormuş gibi gösterilerek reklam çekimi yapılmasına sert tepki gösterdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"İETT ile ilgili araç arızalı kumpası nasıl onları çukura soktu. O çukurdan çıkamayacaklar. Bu olay onları çukurdan çıkaramayacak" diyen İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

İETT'yle ilgili araç arızalı kumpası nasıl onları çukura soktu? O çukurdan çıkamayacaklar. Aramaya kalksak onları çukurları gezmeye kalksak 5 yıl da yetmez bize. Kavacık Alman Üniversitesi hattında çalışması gereken Özel Halk otobüsü İETT'ye araç arızalı bilgisi veriliyor ve bu İETT aracı ta Eyüpsultan'da bulunuyor. 15 bin lira resmi ödeme yapıyorlar araca. Reklam filmi çekmek için. Ne için? Ekrem İmamoğlu'nun küçük küçük düşürecekler aklı sıra. Sahte bir reklam filmi çekecekler. Görüntüleri gördünüz, konuşmaları duydunuz. Yapan belli, parti ismiyle bunu yapıyorlar. Oyuncu kadrosu, çekim kadrosu yani bakıyorum ben anlamam film çektirmekten yani. Filmle benim işim yok. Benim hayatım gerçeklerle bakıyorum… Benim bu konuda uzman arkadaşlarım dört dörtlük hazırlık diyorlar. Arkada otobüs itecek adamlar hazırlanmış. Hafiften dumanlar çıkıyor. Çekim ekibi aynı zamanda resmi izinli… İstanbul genelinde çok yetkili bir izin. Valilikten alınmış bu izin. Ve çok geniş yetki verilmiş. Bu kadar geniş kapsamlı izinleri almak önemlidir. Adres belli olunca biraz boyunlar kıldan ince oluyor. Bunu bir çekim sahası haline getiriyor ama sizin bir hesabınız var ise Yaradan'ın da bir hesabı var kardeşim. Patladınız, pat diye patladınız. Zaten sizin işiniz bu kadar. Pat! Bu kadar alçaldınız. Ben hep yani bu tür durumlarda aile terbiyem gereği sadece Allah sizi ıslah etsin. Allah sizin bu kötü emellerinizden bu milleti korusun. Sizi Allah'a havale ediyorum.

"31 Mart'ta Erdoğan da mutlu bir Üsküdarlı olacak"

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu "Eminim ki Erdoğan da çok mutlu olacak 31 Mart'ta. Mutlu bir Üsküdarlı olacak. Temel amacımız bir kişiyi bile dışlarda bırakmamak. Bu bağlamda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da mutlu olacağı bir 31 Mart seçimini ona hazırlıyoruz." dedi.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU