İkinci kez iptal edilen aksiyonun yayın haklarını Netflix satın aldı

Dizinin hikayesi dövüş sanatı efsanesi Bruce Lee'nin yazılarına dayanıyor

Emmy adayı dizi, IMDb kullanıcılarından 8,4 gibi yüksek bir puan aldı (HBO Max)

HBO Max dizisi Warrior, üçüncü sezonun ardından ikinci kez iptal edildi. 

Bununla birlikte Netflix, Bruce Lee'nin yazılarına dayanan ve 19. yüzyıl San Francisco'sunda geçen dizinin yayın haklarını satın alındı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Warrior'ın üç sezonunun tamamı Netflix'te gösterime gireceği için Şubat 2024'ten itibaren daha fazla izleyicinin önüne çıkması bekleniyor.

Warner Bros Discovery'nin Six Feet Under, Band of Brothers ve Ballers gibi HBO dizileri için Netflix'le yaptığı diğer anlaşmalara benzer şekilde, Warrior da Max'te gösterimde kalmaya devam edecek.

HBO'nun sahibi Warner Bros Discovery ve Netflix arasında temmuzda imzalanan anlaşma heyecan yaratmıştı. Anlaşma kapsamında klasikleşmiş HBO dizilerinin Netflix'te gösterime gireceği duyurulmuştu.

Cinemax'tan HBO Max'a taşınmıştı

Warrior, bir Cinemax orijinal dizisi olarak yayın hayatına başlamış ve 2019'daki prömiyerinin ardından güçlü eleştiriler alarak HBO Max'e taşınmıştı.

İkinci sezonu 2020 sonbaharında gösterime giren dizinin üçüncü ve son sezonuysa 2021 yazında izleyiciyle buluştu. 

Ağustosta final bölümü yayımlanan Warrior'da Andrew Koji, kız kardeşini aramak için 1870'lerin San Francisco'suna giden ve şehrin Tong Savaşları'na katılan Çinli dövüş sanatları uzmanı Ah Sahm rolünde yer alıyor.

Yapımcılar arasında Bruce Lee'nin kızı da var

Jonathan Tropper'ın yaratıcısı olduğu dizinin Üçüncü sezon kadrosunda ayrıca Olivia Cheng, Jason Tobin, Kieran Bew ve Dean Jagger gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yönetici yapımcıları arasında Bruce Lee'nin kızı Shannon Lee de yer alıyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU