Squid Game: The Challenge oyuncuları "takıldıkları" için programdan atılmış

Dizinin hayranlarının favorisi olan 243 numaralı oyuncu, arkadaşının odasına gizlice girerken yakalandıktan sonra neredeyse kendisinin de "programdan atıldığını" söyledi

(Netflix)

Squid Game: The Challenge'ın 243 numaralı oyuncusu Stephen, bazı yarışmacıların " birbirleriyle takılarak" kuralları çiğnedikten sonra programdan erkenden "atıldıklarını" açıkladı.

Netflix'in 2021 tarihli orijinal Güney Kore dizisine dayanan yeni realite şov yarışmasında 456 rakip, realite TV tarihinin en büyük toplu ikramiyesi olan 4,56 milyon doları kazanma şansı için bir dizi oyun ve testte rekabet ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bununla birlikte Stephen yakın tarihli bir TikTok videosunda, Londra'daki Warf Stüdyoları'ndaki 16 gün süren çekimlerden önce yarışmacıların bir otelde "bireysel olarak karantinaya alındığını" açıkladı.

Stephen, "[Birbirimizle] etkileşime girmemize ya da konuşmamıza izin verilmiyordu" dedi.

Bazıları birbirlerinin odalarına gizlice girerken ve takılırken yakalandı, bu yüzden de şovdan atıldı.

Stephen, 456 numaralı oyuncu olan arkadaşı Chase'le birbirlerinin odalarına gizlice girerken yakalandıktan sonra neredeyse şovdan atılacaklarını da itiraf etti.

243 numaralı Stephen, "Ama onlar da 'Nasıl olsa buraya birlikte geldiler yani sorun yok' dediler" diye belirtti.

The Independent yorum için Netflix'le iletişime geçti ancak henüz yanıt alamadı.
 

squid game: the challenge
Stephen (solda) ve Rick, Squid Game: The Challenge'da (Netflix) 


Uyarı: Squid Game: The Challenge'ın 5. bölümü hakkında spoiler içerir

Stephen, kendisinden yaşça büyük 232 numaralı oyuncu olan yarışmacı Rick'le kurduğu yakın bağ nedeniyle hayranların favorisi haline gelmişti. Üç yarışmacıyı eleme fırsatı verilen 229 numaralı oyuncu Phalisia tarafından 5. bölümde birlikte elendiler.

TikTok'ta Rick'le hâlâ iletişim halinde olup olmadığı sorulduğunda Stephen "neredeyse her gün mesajlaştıklarını" söyledi.

301 numaralı oyuncu Trey, geçen hafta birkaç yarışmacının çatlamış dudaklarını yumuşatmak için kayganlaştırıcılı prezervatif kullandığını iddia etmişti.

EW'la programdaki deneyimi hakkında yaptığı bir röportajda, herkese gerekli banyo malzemeleri sağlanırken, eklenmeyen tek şeyin dudak nemlendiricisi olduğunu söylemişti.

Trey, dudak nemlendiricisi olmamasının kendisi de dahil olmak üzere pek çok kişiyi verilen alternatif ürünleri deneyecek kadar çaresiz bıraktığını ifade etmişti.

301 numaralı oyuncu Trey, "Losyon ve saç kremi vardı; bunlar ilk iki denememdi" diye anlattı. 

Bunları denedikten ve işe yaramadıklarını gördükten sonra, 'Eh, tüm seçeneklerimiz bu kadar, çünkü belli ki prezervatifleri kullanmayacağız' dedim. Ve bir, belki de bir buçuk gün içinde tüm prezervatifler gitmişti. Bu çok gülünçtü. Ve yine de işe yaramadı!

Kendisinin prezervatifin kayganlaştırıcısını kullanmaya çalışmadığını söylerken, başkalarının "denemeye devam ettiğini ve bunun işe yaramadığından" bahsetmişti. Trey, "Ben de 'Başka ne olacaktı!' dedim" diye eklemişti.

Yani evet, bu yüzde 100 doğru.

Sonunda yapımcılar, oyuncuların numaralarıyla etiketlenmiş özel dudak kremi kutularını onlara temin etti.

Squid Game: The Challange halen Netflix'te yayında. Sezon finali 7 Aralık Perşembe günü yayımlanacak.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU