Ünlü aktris "zararsız ihmalli" ebeveynlik hakkında içini döktü

Oyuncu, üç çocuğu için, "Onların hayatları kendilerine ait. Ben onların hayatını yaşamaya çalışmıyorum" dedi

(Reuters)

Jennifer Garner ebeveynlik yöntemlerinin önemli bir yönünü açıkladı.

Today'de Hoda Kotb ve Jenna Bush Hager'a konuşan Alias'ın 51 yaşındaki yıldızı, üç çocuğunu yani 17 yaşındaki Violet, 14 yaşındaki Seraphina ve 11 yaşındaki Samuel'i boğma ihtiyacı hissetmediğini söyledi.

Ebeveynlik yöntemi sorulduğunda Garner şu açıklamayı yaptı:

Kapsayıcı bir felsefem var mı bilmiyorum. Sadece çok havalı olduklarını düşünüyorum; her şeyi duymak ve etraflarında olmak istiyorum. Ama aynı zamanda biraz zararsız ihmalden sıkıntı çekiyorlarsa da bunun sorun olmadığını düşünüyorum.

Aktris, 28 Kasım'daki sohbet sırasında şöyle devam etti:

Onların hayatları kendilerine ait. Onların hayatını yaşamaya çalışmıyorum ve kendi hayatımı sevdiğimi görmelerini de umursamıyorum

Hollywood ikonu, düzenli olarak Instagram'dan paylaştığı "Pretend Cooking Show" hakkındaki tartışmayla birlikte farkında olmadan başka bir ebeveynlik önerisinde bulundu. Garner, bir pişirme projesini üstlenmekten korkmadığını ve bu süreçte hataları memnuniyetle karşıladığını itiraf etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Garner, "Bir hatanın yeni bir şey deneme isteğimin önüne geçmesine izin vermek istemiyorum" dedi.

Kotb'a göre, hataları kabul etme ve bunları gelecekteki çabaları desteklemek için kullanma fikri, ebeveynlik yöntemlerinde daha fazla cesaretlendirebilecek bir kavramdı. 6 yaşındaki Haley ve 4 yaşındaki Hope'un annesi olan Kotb, çocuklarının hata yaptığını görmenin nasıl bir şey olduğunu az çok bildiğini söyledi.

Kotb, Garner'a içtenlikle, "Çocuklarımdan biri, bir şeyler ters gittiğinde, kağıdı fırlatıp ondan kurtulmak istiyor gibi hissediyorum" dedi.

Yaklaşan filmi Şimdi İşler Karıştı'nın (Family Switch) tanıtımı için Garner, komik TikTok'lar ve filmin ön gösterimlerini paylaşarak çevrimiçi görünürlüğünü artırıyor. Ancak Garner, sosyal medyayı faydalı ve eğlenceli bulsa da, Her Şeye Evet'le (Yes Day) tanınan aktrisin çocukları bu platformlarla daha az ilgileniyor gibi görünüyor.

 

@jennifergarner

What’s in my bag? I’m embarrassed to even show you….

original sound - Jen Garner

Çantamda ne var? Size göstermeye bile utanıyorum...


Oyuncu, "18 yaşına basmak üzere bir çocuğum var... Gerçekten de çocuklarımın internette ne yaptığını kim bilebilir ki? Yargılamıyorum" diye konuştu.

TikTok'ta, Instagram'da, Facebook'ta ya da buna benzer bir platformda değiller ve ben buna başarı diyorum. Kim bilir, bu değişebilir. Asla bilemezsiniz.

Nisanda Today'e konuşan Garner, eski eşi Ben Affleck'le paylaştığı üç çocuğu arasında çevrimiçi olmamayı en çok takdir edenin Violet olduğunu itiraf etmişti.

Garner, "En büyük çocuğum bu duruma minnettar. Bu uzun bir yol. Önümde birkaç tane daha var, o yüzden tahtaya vurun. Gerçekten dayanabilecek miyim göreceğiz" demişti. 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU