Bond filminin kötü adamı sonunda kabul etti: "O kadar iyi değildim"

Daniel Craig'in başrolde olduğu Spectre, 21. yüzyılın en kötü Bond filmlerinden biri sayılıyor

Scott, Sherlock'taki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında BAFTA kazanmıştı (MGM)

Paul Mescal'la birlikte rol aldığı All of Us Strangers'taki performansıyla alkış toplayan ve Netflix'in yakında başlayacak Ripley adlı dizisinde başrolü üstlenen Andrew Scott, 2023'te büyük bir başarı elde etti. 

Bu başarılar, Phoebe Waller-Bridge'in kaleme alıp oynadığı Fleabag'de "seksi rahip" karakterini canlandıran Scott'ın hayal kırıklığı yaratan profesyonel deneyimlerinden birini yeniden gözden geçirmesine yol açtı: 21. yüzyılın en kötü James Bond filmlerinden biri kabul edilen Spectre'daki kötü karakter C'yi oynamak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

GQ'nun Britanya edisyonuna verdiği yeni röportajda Scott, Spectre'da rol almaktan bahsetti ve artık daha incelikli rollere uygun olduğunu düşünmesinin sebebini açıkladı.

Scott, bir Bond filminde kötü adamı oynamasıyla ilgili, "Dürüst olmak gerekirse, bu tekrar yapmak isteyeceğim bir şey değil" dedi. 

Bir aktör olarak ne yapmak istediğini düşündükten sonra tamamen düşmanca bir rol daha oynamak istemediğini itiraf eden 47 yaşındaki Scott, sözlerini şöyle sürdürdü:

Artık kim olduğumu biraz daha iyi biliyorum, yapmakla ilgilendiğim işin daha çok gri alanlarda olduğunu hissediyorum. Sanırım o dönemde düşünmüyordum... Belki de o kadar iyi değildim.

2012'de Skyfall'un büyük başarısının ardından Sam Mendes'in yönetmen koltuğuna geri dönmesi, Spectre'ı 2015'in en çok beklenen filmlerinden biri haline getirmişti. Ancak film eleştirmenlerden olumsuz yorumlar alarak hayal kırıklığı yarattı.

Çıkışını yaptığı Sherlock'taki performansıyla izleyicileri büyüleyen İrlandalı oyuncunun yeni Netflix dizisi Ripley'nin, bu yılın sonunda ya da 2024'ün başında gösterime girmesi bekleniyor.

 
Independent Türkçe, IndieWire, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU