Monako Prensi'nin oğlu, babasının eski sevgilisi Naomi Campbell'dan aldığı tavsiyeyi açıkladı

Grimaldi "Onunla tanışmak harikaydı. Sahiden içtendi ve beni... yeğeniymişim gibi bağrına bastı" diyor

(Instagram/alexandregrimaldi_)

Prens Albert'in oğlu Alexandre Grimaldi, Naomi Campbell'la ilişkisi ve Campbell'ın kendisine verdiği samimi tavsiye hakkında konuştu.

Tek başına verdiği ilk röportajında Tatler'la görüşen 20 yaşındaki Monako elçisi, anne ve babasının evlilik dışı ilişkisinin gerçeklerini ve modaya duyduğu bitmez tükenmez tutkusunu anlattı. 25 Ekim'de yayımlanan röportajda hevesli iş insanının hikayesi, Monako'daki fırsatlarını genişletme niyeti ve halihazırda Manhattan'daki hayatı deneyimleme arzusu anlatılıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Chanel ve Tommy Hilfiger gibi markalar için bölgeden bölgeye dolaşan Grimaldi, moda ayı programına New York'ta başladı. Genç kraliyet mensubu kaosun ortasında eski bir tanıdığıyla; 1990'larda babasıyla duygusal bir ilişki yaşayan uluslararası süper model Campbell'la hasret giderebildiğini açıkladı. Pretty Little Thing'in kurucusu Umar Kamani'nin Campbell'ın işbirliği lansmanı için Cipriani'de verdiği daveti kabul eden Grimaldi, sonunda onunla ilk kez tanışabildi.

Grimaldi "Onunla tanışmak harikaydı. Sahiden içtendi ve beni... yeğeniymişim gibi bağrına bastı" diye itiraf etti.

Dahası bir anlığına akıl hocası gibi davranan Campbell, Grimaldi'ye özellikle bir tavsiye vermiş. Grimaldi şöyle dedi:

Bana küçük bir tavsiye verdi: Özellikle de kamuoyu önüne çıktığım için benimle ilgilenen kişilere dikkat etmemi söyledi.

Campbell, Grimaldi'nin tanınmış babası aracılığıyla tanıştığı tek endüstri lideri değil. Stil tasarımcısı, Tribeca'daki Tommy Hilfiger brunch'ına Prens Albert'in uzun süredir arkadaşı olan kurucunun kendisiyle birlikte katılmıştı.

Babasının Hilfiger'la ilişkisinden bahseden Grimaldi şöyle belirtti:

Babamla epey iyi arkadaşlar. Yaklaşık 20 yıl önce, Monako'daki Grand Prix'yi birlikte izlemişler.

Grimaldi'nin özellikle de Fransız (Dior, Louis Vuitton ve Givenchy) lüks moda markalarına duyduğu sevgide, gösterişli geçmişinin payı var. Grimaldi "Zarafetle aramda bağ var" diye açıkladı.

Hayran olduğum bir kültürel bağlantı var.

Kraliyet ailesi üyesinin ikonlarına gelince; Girmaldi, A$AP Rocky ve Kanadalı basketbolcu Shai Gilgeous-Alexander'ı örnek alıyor.

Grimaldi, Prens Albert'in Nicole Coste'tan olan çocuğu. İkili, Monako Prensi'nin 2011'de Prenses Charlene'le evlenmesinden önce çıkmıştı. Coste, Prens Albert'le 1997'de hostes olarak çalışığı bir uçuşta tanışmıştı. Çiftin, kamuoyunun oğullarından haberdar olmasından önce 5 yıl boyunca birlikte olduğu tahmin ediliyor.

Grimaldi, doğumuyla ilgili koşullar hakkında şöyle dedi:

Ebeveynlerimin ikisi de evli değildi ve ikisi de zina yapmadı... Babam beni bebekken kendi isteğiyle nüfusuna aldı, bir yargıç ya da basın zorladığı için değil.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU