Arnold Schwarzenegger, Stallone'la rekabetini anlattı: "Kontrolden çıktı"

"Birbirimizi raydan çıkarmaya çalıştık"

Schwarzenegger'ın Terminatör 2'si 1991'de 500 milyon doların üzerinde hasılat elde etmiş, Stallone'nin 1990'larda en çok kazanan filmiyse 250 milyon dolarla Dağcı olmuştu (AP)

Arnold Schwarzenegger, bir zamanlar birbirlerinin kariyerlerini "raydan çıkarmaya çalışmış" olsalar da Sylvester Stallone'la artık "ayrılmaz ikili" olduklarını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Schwarzenegger, yeni kitabı Be Useful: Seven Tools For Life'ı (Faydalı Ol: Yaşam İçin Yedi Araç) ve etkileyici kariyerini tanıtmak üzere cuma günü The Graham Norton Show'a katıldı ve Rocky'nin yıldızıyla uzun süredir devam eden kavgasına değindi.

Cehennem Melekleri (The Expendables) ve Kaçış Planı (Escape Plan) filmlerinde birlikte rol alan iki Hollywood efsanesi, artık iyi arkadaş olsalar da durum her zaman böyle değildi.

İkili, 20. yüzyılın son çeyreğinde, aksiyon filmleri ve zorlu sahnelerle birbirlerini defalarca geçmeye çalışarak gişede mücadele etti.

Schwarzenegger şöyle dedi: 

Sinemada rakiptik ama rekabeti en uç noktaya taşıdık, en iyi vücuda sahip olmalıydık, filmlerimizde daha fazla insan öldürmeliydik ve en büyük silahlara sahip olmalıydık.

76 yaşındaki aktör, "Kontrolden çıktı ve birbirimizi raydan çıkarmaya çalıştık" diye ekledi. Ardından da nasıl "harika arkadaşlar" haline geldiğini açıkladı.

Schwarzenegger, "İkimiz de Planet Hollywood'a yatırım yaptığımızda birlikte dünyanın dört bir yanına uçmaya başladık" dedi: 

O harika bir insan ve artık birbirimizden ayrılamayız.

Schwarzenegger'ın haziranda gösterime giren Netflix belgeseli Arnold'da 77 yaşındaki Stallone, Terminatör'ün yıldızının daha iyi bir aksiyon kahramanı olduğunu kabul etmişti.

Tüm cevaplar ondaydı. Vücut ondaydı. Güç ondaydı. Onun karakteri buydu. Bir numara olmak istiyordu. Ne yazık ki oraya ulaştı.

Schwarzenegger ise Stallone'la rekabetinin kariyerinde ilerlemesine yardımcı olduğunu söyledi.

Stallone olmasaydı, 1980'lerde yaptığım türden filmleri yapmak ve bu kadar sıkı çalışmak için belki de bu kadar motive olamazdım.


Independent Türkçe, CNN, Insider

DAHA FAZLA HABER OKU