LeBron James ve Barack Obama'dan sürpriz proje

"NBA yıldızları da gelecek"

Obama, 2013'te James'in oynadığı NBA takımı Miami Heat'i Beyaz Saray'da ağırlamıştı (Reuters)

NBA yıldızı LeBron James ve eski ABD Başkanı Barack Obama'nın şirketleri, Netflix'e basketbol dizisi yapmaya hazırlanıyor.

ABD'nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal, Los Angeles Lakers'tan James'in prodüksiyon şirketi SpringHill Company ve eski ABD başkanıyla eşi Michelle Obama'ya ait Higher Ground Productions'ın dizi projesi için görüşme yaptığını aktardı. 

Projede, eski Amerikan futbolu oyuncularından Peyton Manning'in medya firması Omaha Productions da yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Haberde, yeni dizinin Manning'in şirketinin hazırladığı Quarterback adlı spor belgeseline benzeyeceği belirtildi. 

Netflix'te yayımlanan Quarterback'te, en büyük profesyonel Amerikan futbolu ligi olan Amerikan Ulusal Futbol Ligi'nde (NFL) oynayan oyunculara yer veriliyor. Spor belgeselinde oyuncular, ligdeki iniş ve çıkışları değerlendiriyor. 

James ve Obama'nın ortak projesinde de NBA oyuncularının benzer bir formatta sezonu değerlendirmesinin planlandığı aktarıldı. Yeni dizinin adı veya muhtemel vizyon tarihiyse henüz belli değil.

Bu yıl Kerim Abdül Cabbar'ın rekorunu kırarak NBA tarihinin en skorer oyuncusu olan James'in firması, 2021'de Space Jam: Yeni Efsane (Space Jam: A New Legacy) ve Adam Sandler'ın başrolde oynadığı 2022 yapımı Netflix filmi Hustle'ın da prodüktörlüğünü üstlenmişti. 


Independent Türkçe, Wall Street Journal, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU