Ayı Paddington skecinde Kraliçe Elizabeth'i yanlış anlayan oyuncu, tuhaf anısını anlattı

Oyuncu bu konuşma hakkında "Tüm özgüvenimi kaybettim" dedi

Ghosts'la tanınan oyuncu Simon Farnaby, Platin Jübile'nin özel konserinde gösterilen Ayı Paddington çekimleri sırasında Kraliçe'yle yaşadığı tuhaf görüşmeyi anlattı.

Haziran 2022'de Kraliçe II. Elizabeth (üç ay sonra hayatını kaybetmişti), Saray'daki Platin Parti konserini başlatan önceden çekilmiş bir skeçte yer almıştı.

2012'de Londra Olimpiyatları açılış töreni için Daniel Craig'in James Bond'uyla birlikte çektiği bölüme benzer bir şekilde bu skeçte de Kraliçe, Ben Whishaw'un seslendirdiği CGI Ayı Paddington karşısında oyunculuk becerilerini sergilemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Videoda Ayı Paddington'ın bir karakteri olan Güvenlik Görevlisi Barry rolünde yer alan Ghosts'un yıldızı Farnaby'nin, Kraliçe'nin kendisine söylediği bir şeyi yanlış anlamasının ardından onunla epey tuhaf bir an yaşadığı ortaya çıktı.

Richard Herring'in podcast'i RHLSTP'de konuşan Farnaby, çekimler bittikten sonra "gereksiz yere Kraliçe'nin yanına gittiğini" ve "'Hanımefendi, performansınız harikaydı, çok iyi bir oyuncusunuz'" dediğini söyledi.

Kraliçe "Ben bunu hep yapıyorum" dediğinde "ona bir mesaj verdiğini" düşünen Farnaby "Ah, Kraliçe rolünü oynamak gibi mi?" diye sorduğunu anlattı.

Öte yandan Kraliçe'nin "Anlayamadım?" diye cevap vermesi üzerine Farnaby "tüm özgüvenini kaybettiğini" söyledi.

Bunun bir karakter, bir rol olduğunu [kastettiğini] düşünüp 'Yani bu bir rol, değil mi, Kraliçe rolü ve siz bunu oynuyorsunuz? Kraliçe de 'Benim Kraliçe olduğumu biliyorsun değil mi? Paddington gerçek değil, onlar oyuncu, ama ben Kraliçe'yim' dedi.

Farnaby daha sonra Kraliçe'nin yıllık Noel konuşmasından bahsettiğini belirterek açıklık getirdiğini söyledi.

Podcast'in başka bir yerinde Farnaby, Kraliçe'nin ses tonu çok sert olduğundan, Ayı Paddington'a acil durumlar için sakladığı marmelatlı sandviç zulasını el çantasında tuttuğunu söylediği repliği birkaç kez çekmek zorunda kaldıklarını belirtti.
 

Kraliçe II. Elizabeth
Kraliçe II. Elizabeth, Ayı Paddington skecinde (YouTube/The Royal Family)


"Yönetmen gelip 'Hanımefendi, biraz daha yumuşak olabilir misiniz?' demişti" diyen Farnaby şöyle ekledi:

Kraliçe son derece tatlı davranarak 'Çok üzgünüm, evet tabii ki' demişti.

Yönetmene 'Vazgeç, dur artık, başaramayacağız' diyordum. Yönetmen de 'Hayır, bence birkaç kere daha deneyelim' diye konuşmuştu.

Farnaby, Kraliçe'nin repliği, torunlarıyla konuşuyormuş gibi söylemesinin istenmesiyle "sonunda her şeyin yoluna girdiğini" ifade etti.

Skeç, Ayı Paddington'ın Kraliçe'ye "mutlu jübileler" dilemesi ve "her şey için" teşekkür etmesiyle sona ermişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU