Yeni dizinin finali The Walking Dead serisini sonsuza dek değiştirebilir

Daryl Dixon spinoff'unun finali gelecek için pek çok soru işareti bıraktı

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın ikinci sezonu şu anda Fransa'da yapım aşamasında ve Eylül 2024'te prömiyer yapması bekleniyor (AMC)

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın ilk sezonu sona erdi. 6 bölümün ardından ilk sezonun perdesi kapanırken yeni spinoff'un son sahneleri, izleyicileri bir sonraki adımın ne olacağıyla ilgili tahmin yürütmeye davet ediyor.

Tüm serinin geleceği değişebilir

AMC, Daryl'ın Fransa'daki hikayesinin tek seferde tamamlanamayacağını belirterek dizinin bir sezon daha yayımlanacağını zaten doğrulamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak ilk sezonun finali, serinin geleceğini tamamen değiştirebilecek nitelikte.

AMC her ne kadar yönünü spinoff'lara çevirmiş olsa da bazı karakterlerin yolları öninde sonunda kesişecek. Daryl Dixon'ın Carol'la son sahnesi de bunu doğruluyor. 

Dizinin ana karakterlerinin yeniden bir araya gelmesi kaçınılmaz görünse de Daryl'ın spinoff'u, kahramanının buna dahil olmayabileceğini gösteriyor. 

Fransa'da kalacak mı?

İlk sezonun finalinde Daryl'ın kendisini ABD'ye götürecek gemiye binmekle Laurent için Fransa'da kalmak arasında karar verememesiyle, ikinci sezonun yanıtlaması gereken önemli bir soru ortaya çıkıyor. 

Bu durum her ne kadar gerilim ve entrika yaratsa da serinin geleceğini de sorgulatıyor.

Daryl'ın Fransa'da kalması fikri, The Walking Dead'deki geçmişinden ve hayatındaki insanlardan vazgeçmesi anlamına geliyor. 

Bununla birlikte eleştirmenlere göre, Daryl'ın Laurent ve Isabelle için ABD'deki arkadaşlarını terk etmesi düşük bir ihtimal olarak görülüyor. 

Fransa, Daryl'ın hayatını önemli ölçüde etkilemiş olsa da o gerçek ailesine kavuşmak için bu mutluluğu feda edebilecek bir karakter.

Rick'le tekrar bir araya gelebilir mi?

Daryl nihayetinde Fransa'da kalmayı tercih ederse, bu The Walking Dead'in geleceğini değiştirecek.

Daryl'ın Avrupa'da kalması, ileride farklı karakterleri bir araya getirecek The Walking Dead projelerine dahil olmasını çok daha zorlaştıracak. 

Eleştirmenlere göre Daryl, Fransa'daki hayatını seçerse Rick Grimes'la olası bir buluşmayı kaçıracak, ki bu da seri için büyük bir kayıp olacak.

12. sezon gelirse ne olacak?

Eleştirmenlere göre, The Walking Dead'in 12. sezonla devam etmesi olasılığında da Daryl'ın Fransa'da olması, projeye dahil olma şansını önemli ölçüde azaltacak.

Rick ve Michonne uzun süredir ana gruptan uzakta. Bir diğer spinoff The Walking Dead: Dead City, Maggie'nin Hilltop'a taşındığını doğruladı ve Negan bile Manhattan'da sıkışmış durumda. 

Daryl'ın Fransa'da kalması bu ayrılığı devam ettirecek ve ana karakterleri neredeyse onarılamayacak şekilde bölecek gibi görünüyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, CBR.com

DAHA FAZLA HABER OKU