Netflix'in çok sevilen serisi üçüncü filmle dönüyor

Emekli "James Bond" Daniel Craig, yeniden başrolde

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven, 23 Aralık 2022'de Netflix'te gösterime girmişti (Netflix)

Son filmin Netflix'te gösterime girmesinin üzerinden neredeyse bir yıl geçmişken senarist ve yönetmen Rian Johnson, Bıçaklar Çekildi (Knives Out) serisinin devamıyla ilgili umut verici bir açıklama yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Johnson'ın gizemli komedi serisi, romancı Harlan Thrombey'nin ölümünü araştıran özel dedektif Benoit Blanc'ı merkeze alan 2019 yapımı filmle başlamıştı.

Devam filmi Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven'deyse (Glass Onion: A Knives Out Mystery) Benoit Blanc, bir teknoloji milyarderinin gizemli cinayet partisi için bir Yunan adasına gitmişti. 

Her iki film de hem eleştirmen hem de izleyicilerden büyük beğeni toplamış ve Johnson'a En İyi Senaryo dalında Oscar adaylığı kazandırmıştı.

"Sadece lanet şeyi yazmak kaldı"

TheWrap'e verdiği röportaj sırasında Johnson'a Bıçaklar Çekildi 3 soruldu. Yazar ve yönetmen, merakla beklenen Netflix üçlemesi için "tam güç" yazma modunda olduğunu doğruladı.

İşler yolunda gidiyor. Açıkçası grev sırasında çalışamadım ve şimdi grev bittiğine göre tam güçle dalıyorum ve bu yüzden ilerliyor. Konu hazır, zaman ve mekan belli, film kafamda. Sadece lanet şeyi yazmak kaldı.

Başroldeki Daniel Craig'in bir sonraki filmde Blanc rolünü tekrar üstleneceği zaten onaylanmıştı. Üçüncü filmde ödüllü oyuncuya hangi oyuncuların katılacağıysa henüz bilinmiyor.

Gizemli Bir Serüven'de 55 yaşındaki Craig'e Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson ve Dave Bautista gibi yıldızlar eşlik etmişti.


Independent Türkçe, ScreenRant, DigitalSpy

DAHA FAZLA HABER OKU