The Walking Dead'in meşhur sahnesi acil servis doktorunu bile dehşete düşürdü

7. sezondaki sahneyi izleyen hayranlar neye uğradığını şaşırmıştı

Güney Koreli aktör Yeun'ın canlandırdığı Glenn, dizinin 7. sezonunun ilk bölümünde hamile eşi Maggie'nin gözleri önünde öldürülmüştü (AMC)

Robert Kirkman'ın çizgi romanlarından uyarlanan zombi kıyameti dizisi The Walking Dead ilk olarak 2010'da AMC'de yayınlanmıştı.

Hafızalara kazındı

Sevilen dizi, geçen yıl sona ermiş ve 11 sezon boyunca sayısız karakter ölmüştü. Ancak Steven Yeun'ın canlandırdığı Glenn'in 7. sezondaki feci sonu, dizinin en acımasız ve çarpıcı ölümü olarak izleyicilerin hafızasına kazınmıştı.

Acil servis doktoru Jordan Wagner, Glenn'in Jeffrey Dean Morgan'ın canlandırdığı Negan'ın elinden ölümünü, dizinin hayranları için inceledi:

Göz küresinin dışarı çıktığını görmemiz oldukça etkileyici. Aşağıya kan geliyor. Belli ki kişi hala hayatta. Açıkçası travmatik beyin hasarı olacaktır ancak nihai soru şudur: 'Bu kişi hayatta kalacak mı ve anlamlı bir yaşam sürebilecek mi?'

Dehşet verici sahnede Negan, Glenn'e doğru eğilerek "Konuşmaya mı çalışıyorsun? Fena darbe aldın" diyordu. Youtube'da 1,4 milyon takipçisi olan Jordan Wagner, Glenn'in neden konuşamadığını açıkladı:

Konuşamayabilir çünkü beynin travmadan etkilenen kısmı konuşma alanı olabilir. Broca bölgesi denilen ve konuşmayla ilgili olan bir bölge var, bu yüzden etkilenmiş olabilir.

The Walking Dead'in 7. sezonu yayımlandığında, dizinin takipçileri Lori, Andrea ve Hershel gibi birçok ana karakterin ölümüne tanık olmuştu.

Glenn'in ölümü izleyiciye "aşırı" geldi

Dizi, karakter ölümlerinde kanlı detayları gösterme konusunda geri durmamıştı. Ancak Glenn'in ölümü farklıydı ve tartışma yaratmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeun'un canlandırdığı Glenn, en sevilen karakterlerden biriydi ve en başından beri dizinin parçasıydı. 

Saf bir gençten Maggie'nin zombi avlama konusunda uzman eşine dönüşen Glenn'in öldürülme şekli izleyicileri şoke etmişti.

Glenn'in ölümü izleyicilere diğer The Walking Dead karakterlerinin sonlarından daha acımasızca ve aşırı gelmişti. Üstelik Negan'ın Abraham'ı öldürmesinden sadece birkaç dakika sonra gerçekleştiği için izleyiciler hazırlıksız yakalanmıştı. 


Independent Türkçe, ScreenRant, Youtube
 

DAHA FAZLA HABER OKU