Dizinin hayranları isyan etti: "Televizyon tarihinin en toksik kız arkadaşı"

Sevilen karakter, üçüncü ve son işkence dönemi için Sex and the City'nin devam dizisine geri döndü

And Just Like That, 90'ların meşhur dizisi Sex and the City'nin karakterlerinin hayatlarının ilerleyen dönemlerini takip ediyor (HBO) 

Bir dargın bir barışık aşkları boyunca onu aldattı, bağırdı ve sızlandı. Ve şimdiyse Sex And The City spinoff'u And Just Like That'te Aidan Shaw, Carrie Bradshaw'un hayatına büyük dönüşünü yaparken üçüncü işkence için geri döndü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

HBO dizisinin bu haftaki bölümünde, Sarah Jessica Parker'ın canlandırdığı Carrie karakteri Aidan'la aşkını yeniden alevlendiriyor. Bölüm, Carrie ve Aidan'ın bir haftalık ayrılığın ardından New York'ta Che'nin dairesinde yeniden bir araya gelmesiyle açılıyor.

Yeni bölümde, Aidan'ın üç oğluyla tanışan Carrie'nin, çocuklar üzerinde bıraktığı izlenim konusunda hâlâ endişeli olduğu ortaya çıkıyor.

Carrie, bölümün sonunda Aidan'ın eski eşi Kathy'yle buluşuyor. Aiden'ın üç çocuğunun annesi, Carrie'den oğulları hakkında yazmamasını istiyor.

Aidan'la olan geçmişini biliyorum. Onu tekrar incitemezsin çünkü artık sadece Aidan değil, benim çocuklarım da söz konusu.

Carrie'nin sonunda Aiden ve üç çocuğuyla birlikte kır evindeki kulübesine yerleşmeye hazır olduğunu göstermesinin ardından Reddit'te hayranlar arasında hararetli tartışmalar yaşandı.

"Onu asla hak etmedi"

Pek çok kişi, bencil yazarın "Aidan gibi birini hak etmediği" konusunda hemfikirdi. 

Aidan'ı savunan bir izleyici, "Onu asla hak etmedi! Carrie'nin ilgi çekmek için dramaya ihtiyacı var" diye yazdı.

Bir başka kullanıcıysa "Bence Aidan, Carrie için hâlâ fazla iyi" diyerek aynı fikirde olduğunu belirtti.

Bir diğeri de şöyle yazdı:

Aidan, Carrie için yanlış olsa da çok iyi bir adamdı ve Carrie ona çok kötülük yaptı.

Carrie'nin uslandığını düşünen bir diğer izleyici şu ifadeleri kullandı:

And Just Like That'in ilk sezonunda da gördüğümüz gibi Carrie çok olgunlaştı ve Big'le sakin bir hayata alıştı. Bu yüzden şimdi Aidan'ı ve onunla yaşayabileceği hayatın gerçekten değerini bileceğini düşünüyorum.

Carrie ve Aidan'ın Sex and the City'nin üçüncü sezonundaki ilişkisi, yazarın marangozu o zamanki eski sevgilisi Big'le aldatmasının ardından hızla bozulmuştu.

Carrie karakterinin Aidan'a kötü davrandığı yönündeki eleştiriler sosyal medya yorumlarıyla sınırlı kalmadı. Birçok eleştirmen Aiden'ın Carrie'yle yeniden bir araya gelmesinin büyük bir hata olduğunu yazdı.

Blog ve sosyal medya platformu Medium'un yazarlarından Mark Herrera, "Neden herkes Carrie Bradshaw'a bu kadar aşık?" diye sordu.

Bariz olanı aradan çıkaralım: Daha önce de belirtildiği gibi, Aidan'ı Big'le aldattı. HEM DE ÇOK. Ve ancak Charlotte tarafından yakalanıp azarlandıktan sonra durdu. Bu devasa kara lekeyi bir kenara bıraksak bile, ilişkileri boyunca sık sık bugün 'toksik' olarak kabul edilecek bir dizi davranış sergiledi.


Independent Türkçe, Reddit, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU