The Walking Dead: Daryl Dixon'daki yeni zombiler merakla bekleniyor

Daryl Dixon'ın yan dizisinin kısa tanıtımı, asidik zombilerin Fransa'da bir tehdit olduğunu ortaya koydu

The Walking Dead: Daryl Dixon, 6 bölümlük ilk sezonuyla 10 Eylül 2023'te prömiyer yapacak (AMC)

The Walking Dead efsanesi, 11 sezonun sonunda sona ermiş olsa da sevilen karakterler spinoff'larla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Hayranların merakla beklediği yeni dizilerden biri de hayranların çok sevdiği Daryl Dixon'la aynı adı taşıyan spinoff.

Yeni bir zombi türü mü?

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın en son tanıtımında, asidik zombiler ortaya çıkmıştı. Ancak bunların The Walking Dead evreninde keşfedilecek yeni bir tür olup olmadığı henüz belli değil. 

The Walking Dead: World Beyond'da yumruklarıyla kapıları kıran daha güçlü ve hızlı bir zombi görülmüştü. Ayrıca The Walking Dead'in son sezonunda farklı nesneleri toplayan zombiler de izleyicileri şaşırtmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Böylece The Walking Dead evrenindeki farklı zombi türlerinin ipuçları verilmişti. Şimdiyse bu yeni spinoff'ta, seriye yeni bir heyecan getiren varyantların ortaya çıkması dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Yaklaşan dizide kendini Fransa'da bulan Daryl, bu zorlu yeni deneyime katlanırken bir yandan hayatta kalmaya, bir yandan da evine dönmeye çalışıyor. 

Dilini bilmediği bir ülkede olmanın da getirdiği zorluklarla mücadele etmek zorunda olan sevilen karakterin, nerede olursa olsun zombilerle ve diğer hayatta kalanlarla savaşmak için hazırlıklı olacağı tahmin ediliyor.

Zombileri kimyasallar mı değiştirdi?

The Walking Dead evrenindeki yeni dizide asidik zombilerin diğerlerine göre daha güçlü olup olmayacağı da merak konusu. Bu zombilerin bir fabrikanın içinde bulunduğu da göz önüne alındığında, etrafta bulunan kimyasalların onları değiştirdiği düşünülebilir.

Bulundukları ortama uyum sağlayabilen bu zombiler, Daryl'ın dizisindeki karakterler için gergin bir atmosfer yaratıyor. 

AMC'nin yayımladığı önizlemede görüldüğü üzere, Daryl kolunu kaparak derisini yakan bir zombiyle karşılaşıyor. Küçük bir hatanın ciddi yanık ve yaralanmalara yol açabileceği düşünülürse, izleyicileri son derece heyecanlı bir spinoff bekliyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Collider
 

DAHA FAZLA HABER OKU