Hugh Jackman, Ryan Reynolds'ın kulübü Wrexham'ın maçında: "Sonunda bir davetiye kopardım"

X-Men'in yıldızı, Wrexham'ın sahipleri Ryan Reynolds ve Rob McElhenney'e davetiye için teşekkür etti

(Twitter/RealHughJackman)

5 Ağustos Cumartesi günü Wrexham'ı MK Dons karşısında oynarken izlemek için Hollywood yıldızları Ryan Reynolds ve Rob McElhenney'e katılan Hugh Jackman çok keyifli görünüyordu.

Yıllardır Reynolds'la yakın arkadaş olan X-Men yıldızı, Reynolds'ın yer aldığı Deadpool'un yaklaşan devam filminde Wolverine'i canlandırdığı sahneleri çekiyor.

Jackman "Sonunda bir davetiye kaptım. Teşekkürler Wrex" diye yazdığı tweet'inde hem Reynolds hem de Mcelhenney'le fotoğraflarını paylaştı. Jackman resmi Wrexham hesabını da etiketledi.

Reynolds ve McElhenney 2021'de Wrexham FC'yi 2 milyon sterline (yaklaşık 68 milyon 690 bin TL) satın aldığından beri kulübün profilinde muazzam bir iyileşme sağladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkili, ünlü arkadaşlarını düzenli olarak maçlara davet ediyor. Son katılanlar arasında Reynolds'ın eşi ve oyuncu meslektaşı Blake Lively'nin yanı sıra Antman'in yıldızı Paul Rudd, yönetmen Joe Russo ve komedyen, oyuncu ve yapımcı Will Ferrell da yer alıyordu.

Martta Lively, Wrexham maçında bir taraftarın kız arkadaşına samimi ve komik bir mesaj göndererek taraftarı trollemişti.

Twitter'da paylaşılan bir videoda görüldüğü üzere Lively, kulübün Galler'in Wrexham şehrindeki sahası The Racecourse Ground'da dolaşırken bazı taraftarları selamlayarak ilerliyordu.

Maç sırasında Lively'ye seslenmeye başlayan bir taraftar, oyuncunun dikkatini çektikten sonra şöyle sormuştu:

Blake, lütfen Stephanie'ye merhaba der misin! Kendisi benim kız arkadaşım.

 


Buna karşılık Gossip Girl'in yıldızı "Selam Stephanie" diyerek gülümsemiş ve kameraya el sallamıştı. Lively bunun ardından "Onu terk etmelisin!" diye ekleyerek taraftarın kız arkadaşına, tribünlerdekilerin kahkahalarına yol açan bir espri yapmıştı.

Keyiflenen taraftar daha sonra Lively ve Reynolds'ın mizah anlayışının yanı sıra Reynolds ve McElhenney'nin Wrexham'ı satın alma kararını da övmüştü.

Taraftar "Onlar (ve Rob) inanılmaz derecede harika" demişti.

Kulübü satın almalarının şehirde yarattığı fark inanılır gibi değil. Sonsuza dek minnettarım.

Wrexham, MK Dons'a kendi evinde 3-5 mağlup oldu.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU