John Krasinski'nin de yer aldığı Oppenheimer fotoğrafı hayranları meraklandırdı

Robert Downey Jr., filmdeki rol arkadaşları Emily Blunt, Cillian Murphy ve Matt Damon'la birlikte yıldızlarla dolu bir fotoğraf paylaştı

John Krasinski'nin hayranları, aktörün Christopher Nolan'ın yakında gösterime girecek gişe canavarı filmi Oppenheimer'da rol alıp almadığına dair spekülasyonlarda bulunuyor.

Nolan'ın yönettiği ve Cillian Murphy, Matt Damon ve Emily Blunt'ın başrollerini paylaştığı film 21 Temmuz'da gösterime girecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Robert Downey Jr.'ın 9 Temmuz Pazar günü sosyal medyada, Oppenheimer'daki rol arkadaşlarının yer aldığı yıldızlarla dolu bir fotoğraf paylaşmasının ardından sosyal medyada teoriler havada uçuşuyor.

58 yaşındaki aktör, New York'ta bir teras barda çekildiği anlaşılan, rol arkadaşlarıyla beraber neşeli göründüğü ve güldüğü bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın sol alt köşesinde bir pizza kutusu da görülüyor.

Demir Adam'ın (Iron Man) yıldızı fotoğrafın altına şöyle yazdı:

Oppenheimer'daki rol arkadaşlarımla buluştuk.

Öte yandan fotoğrafta beklenmedik kameosuyla, 4 oyuncunun arkasında ellerini havaya kaldırmış halde ayakta duran Kransinski de yer alıyor.

The Office'in yıldızının fotoğrafta yer almasına değinen Downey şöyle yazdı:

Bir dakika, Krasinski fotoğrafı mı trollüyor yoksa sürpriz bir kameosu mu var???

Fotoğrafa yapılan yorumlarda bazı hayranlar, Krasinski'nin yıldızlarla dolu kadrosuna katılma ihtimalinden duyduğu heyecanı dile getirdi.
 


Öte yandan Krasinski'nin, Oppenheimer'ın basın turunda eşi Blunt'a destek olmak için orada olması daha muhtemel görünüyor.

43 yaşındaki Krasinski ve 40 yaşındaki Blunt 2008'de tanışıp aynı yıl ilk randevularına çıkmıştı. 2010'da evlenen çiftin 2016'da Hazel ve Violet adında iki kız çocuğu olmuştu.

İki oyuncunun daha önce birlikte çalıştığı biliniyor. İkili, Krasinski'nin yönetmenliğini ve ortak senaristliğini üstlendiği 2018 yapımı korku filmi Sessiz Bir Yer'de (A Quiet Place) beraber rol almıştı. Krasinski ayrıca devam filmi Sessiz Bir Yer 2'yi (A Quite Place Part II) de yazıp yönetmiş ve bu filmde Blunt ve Murphy beraber oynamıştı.
 

Oppenheimer
Florence Pugh ve Cillian Murphy, Oppenheimer'da (Universal Pictures)


Murphy, Oppenheimer'da "atom bombasının babası" Robert J. Oppenheimer'ı, Blunt da onun eşi biyolog Kitty Oppenheimer'ı canlandırıyor.

52 yaşındaki Matt Damon, atom bombasının geliştirilmesinden sorumlu çok gizli Manhattan Projesi'nin yöneticisi Teğmen Leslie Groves Jr.'a hayat veriyor.
 

Oppenheimer
Cillian Murphy ve Matt Damon, Oppenheimer'da (Universal Pictures)


Kısa süre önce Blunt, ortamı "yaz kampına" benzettiği ve New Mexico'daki çölde yapılan film çekimlerine dair sıcak anılarını paylaşmıştı.

Şeytan Marka Giyer'in (The Devil Wears Prada) yıldızı, Murphy'nin başrolü oynaması sebebiyle hissettiği "muazzam" baskı nedeniyle ekip yemeğine katılmamayı tercih ettiğini açıklayarak sözlerini sürdürmüştü.

Blunt, "Üstlenmesi ve omuzlaması gereken şeylerin miktarı muazzamdı" demişti.

Tabii ki gelip bizimle beraber yemek yemek istemedi.

Damon da "Gelemezdi. Kafası çok doluydu" diye eklemişti.

Konuya açıklık getirmek için lafa giren Murphy de "Biliyorsunuz böyle büyük bir rolü, sorumluluğu üstlendiğinizde biraz bunalmış hissedersiniz" demişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU