Polis yanan arabada sıkışan şoförü son anda kurtardı

O anlar, Ashleigh Taylor'ın vücut kamerasına yansıdı

ABD'nin Georgia eyaletinde polis memuru, yanan arabadan sürücüyü kurtardı. Yürekleri ağızlara getiren o anlar, şerif yardımcısının vücut kamerasına yansıdı. 
 


Candler County Şerif Bürosu, olayın cumartesi meydana geldiğini bildirdi. İki gün önce paylaşılan görüntülerde kaza mahalline gelen Ashleigh Taylor'ın, yanan arabayı aradığı görülüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aracından inen Çavuş Taylor, koşarak çalılıkların arasına giriyor. Taylor biraz ilerledikten sonra dumanla kaplı ve alevlerin büyüdüğü arabayı buluyor. Copuyla camı kırmayı başaran polis, uzun uğraşlar sonucunda sürücü koltuğunda oturan kadını kurtarıyor.

Taylor daha sonra arabada başka bir kişinin olup olmadığını kontrol ediyor ve adı açıklanmayan kadını, etraftakilerin de yardımıyla bölgeden uzaklaştırıyor.

Candlet County Şerifi John Miles, Taylor'ın müdahalesini övdü:

Çavuş Taylor'ın hızlı hareket etmesi sayesinde sürücü, tehlike daha da artmadan önce arabadan çıkarıldı. Taylor muhtemelen bir hayat kurtardı.

Miles, yaşananları görünce durup yardım eden diğer şoförlere de teşekkür etti. Öte yandan kazanın nasıl meydana geldiği ve sürücünün durumu hakkında bir açıklama yapılmadı.

 

Independent Türkçe, New York PostWSB-TV

DAHA FAZLA HABER OKU