Prens Harry, Putin ve Trump'a çocukluk travmalarını soracakmış

Sussex Dükü, tartışmalı isimlerle yetiştirilme tarzlarıyla ilgili röportaj yapmak istemiş

Prens Harry, bir buçuk yıl nişanlı kaldığı Meghan Markle'la 19 Mayıs 2018'de evlenmişti (Reuters)

Prens Harry'nin Spotify'la yaklaşık üç yıl süren prodüksiyon görüşmeleri yaptığı ancak hiçbirinin meyve vermediği ortaya çıktı. 

Geçen haftalarda, Spotify'ın yaptığı birçok sansasyonel podcast anlaşması gibi, Meghan Markle ve Prens Harry'nin de İsveçli yayıncıyla ortaklığının sona erdiği haberi gelmişti. 

Markle'la Harry'nin prodüksiyon şirketi Archewell Audio ve Spotify, yaptıkları ortak açıklamayla "karşılıklı olarak yollarını ayırmaya karar verdiklerini ve birlikte yaptıkları serilerden gurur duyduklarını" ifade etmişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sona eren iş birliğinin ardından, Prens Harry'nin Spotify için hazırlamak istediği podcast'te Vladimir Putin, Donald Trump ve Mark Zuckerberg'le yetiştirilme tarzları ve çocukluk travmaları hakkında röportaj yapmayı umduğu ortaya çıktı.

Harry'nin olası program fikirlerini birçok yapımcı ve prodüksiyon şirketiyle görüşerek, tartışmalı isimlerle çocuklukları ve nasıl bugün oldukları kişiye dönüştükleriyle ilgili konuşmak istediği ileri sürüldü.

Bloomberg'in haberine göre Prens Harry ayrıca, Papa Francis'le din hakkında konuşmak istediğini belirtmişti.

Prens Harry herhangi bir solo podcast üretmezken, eşi Meghan Markle'ın 15 milyon sterlinlik Spotify anlaşması feshedilmişti.

Spotify yöneticisi Bill Simmons, Sussex Dükü ve Düşesi'ni "dolandırıcılıkla" suçlamış, Meghan Markle'ın sahte röportajlar yaptığını ileri sürmüştü:

Prens Harry'yi kastederek "Ne iş yapıyor? Senin yeteneğin ne?" diye soran Simmons, sert eleştirilerini şöyle sürdürmüştü:

Seni neden dinliyoruz? Kraliyet Ailesi'nde doğdun ve sonra ayrıldın... Belgeseller ve podcast'ler satıyorsun. Kraliyet Ailesi hakkında konuşmadığın sürece kimse herhangi bir şey hakkında ne söyleyeceğini umursamıyor ve sadece onlardan şikayet ediyorsun.

2020'de Kraliyet Ailesi'nden resmen ayrılıp Kaliforniya'ya taşınmalarından bu yana Dük ve Düşes gelir elde etmek için farklı yollar izledi.

Bunlar arasında Prens Harry'nin yaptığı 20 milyon dolarlık anlaşma çerçevesinde kaleme aldığı anı kitabı Yedek (Spare) de yer alıyor.

Çift ayrıca Harry ve Meghan adlı belgesel dizisi için Netflix'le işbirliği yaptı. Dijital yayın devinin 6 bölümlük dizi için çifte 100 milyon dolar ödediği bildirilmişti.


Independent Türkçe, Bloomberg, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU