Ortak açıklamayla duyurdular: Meghan Markle için "20 milyon dolar hayal oldu"

Spotify, Meghan Markle'ın podcast'inden istediği verimi alamadı

Prens Harry ve Meghan Markle, kraliyet görevlerini bıraktıktan sonra Kaliforniya'ya taşınmıştı (Reuters)

Meghan Markle'ın Spotify podcast'i Archetypes'ın ikinci sezonu olmayacak. 

Amerikalı oyuncu Meghan Markle'la eşi Prens Harry'nin ses prodüksiyon şirketi Archewell Audio ve yayın devi Spotify, dün gece ortak bir açıklama yayımladı. Açıklamada "karşılıklı olarak yollarını ayırmaya karar verdikleri ve birlikte yapılan seriden gurur duydukları" ifade edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Wall Street Journal'ın haberinde, Markle ve eşi Harry'nin 2020'nin sonlarında proje için Spotify'la 20 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladıkları bildirildi. Ancak Spotify yetkililerine yakın kişiler Sussex çiftinin tam ödemeyi almak için gereken verimlilik kriterini karşılamadığını iddia ediyor.

Sussex Düşesi, yakın arkadaşı ve tenis yıldızı Serena Williams, pop ikonu Mariah Carey ve Güney Afrikalı komedyen Trevor Noah'nın da konuk olduğu programı için daha fazla podcast yaratmayı ve onları yayımlayacağı yeni bir yer bulmayı planlıyor.

Kısa bir süre önce Sussex Dükü ve Düşesi'ne yakın kaynaklar, ikilinin "söyleyecek bir şeyleri kalmadığı" için Netflix için belgeseller çekmeyi, anılarını yayımlamayı ve Kraliyet Ailesi'ni yerden yere vuran röportajlar yapmayı bırakacaklarını iddia etmişti. 

Spotify'ın Archetypes adlı podcast'in ilk sezonunun sona ermesinin ardından ikinci sezon için görüşmeler yürüttüğü söylenmişti ancak bu görüşmeler daha sonra durduruldu.

Kısa süre önce Meghan Markle'la anlaşan yetenek ajansı WME, Wall Street Journal'a şunları söyledi: 

Archetypes'ın arkasındaki ekip Spotify'da yarattıkları podcast'le gurur duyuyor. Meghan, Archetypes dinleyicileri için başka bir platformda yayımlanmak üzere daha fazla içerik geliştirmeye devam ediyor.

Podcast yayımlandığı hafta Spotify listelerinde zirveye yerleşmişti.


Independent Türkçe, Daily Mail, Wall Street Journal

DAHA FAZLA HABER OKU