Shakira'nın aşk üçgeni: Bir yanda Lewis Hamilton diğer yanda Tom Cruise

Shakira'nın Hamilton'la zaman geçirmeye başlamasıyla 60 yaşındaki Tom Cruise'un "gururu kırılmış"

Shakira, kendisini aldatan eşine yazdığı şarkıda "Ferrari’yi Twingo'yla takas ettin / Rolex’i Casio'yla takas ettin" demişti (AP / Instagram)

Futbolcu eşinden ayrılan Shakira, bir anda kendini dünyaca ünlü iki ismin yakın markajında buldu. 

Kendisini aldatan 36 yaşındaki Gerard Piqué'den ayrılan Kolombiyalı şarkıcının, Hollywood yıldızı Tom Cruise ve Britanyalı Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'la "aşk üçgeni içinde" olduğu iddia edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Miami'de arkadaşlarıyla birlikte tekne gezilerinin tadını çıkaran 38 yaşındaki Hamilton ve 46 yaşındaki Shakira, Lewis'in geçen hafta ülkedeki Grand Prix'de ikinci olmasının ardından Barcelona'da da yemek yedi.

Ancak Mirror'a göre Shakira'nın Hamilton'la zaman geçirmeye başlamasıyla 60 yaşındaki aksiyon yıldızının "gururu kırıldı".

Gazeteye konuşan bir kaynak, Top Gun filmlerinin yıldızının şarkıcıyla "inanılmaz bir kimya yakaladıklarını ve kısa süre içinde birlikte olacaklarına inandığını" söyledi.

Başka bir kaynaksa Radar Online'a şu açıklamayı yaptı:

Tom'un egosunda büyük bir çöküş oldu, Lewis'i dost bildiği için canı daha da acıdı. 

Us Weekly'ye göreyse pop yıldızı söylentileri "komik" buluyor. İddiaya göre Shakira, Miami'deki Formula 1 Grand Prix'sinde tanıştıklarında Cruise'la "eğlenceli" zaman geçirmesine rağmen işleri daha ileri götürmeyi planlamıyor. 

İkili spor etkinliğinde birlikte fotoğraflandığında aşk söylentileri hızla alevlenmiş ve Cruise'un, Shakira'nın peşinden koşmak için son derece istekli olduğu iddia edilmişti. 

Ancak iddialara göre "Shakira F1'de Tom'la harika vakit geçirdi ama onunla çıkmak gibi bir niyeti yok".

Tam adı Shakira Isabel Mebarak Ripoll olan Güney Amerikalı şarkıcı ve Gerard Pique'nin 11 yıllık ilişkisi, geçen yıl sona ermişti. Ayrılığın ardından ihanet çıkmış ve ünlü futbolcu 24 yaşındaki Clara Chia Marti'yle görüntülenmişti. 

Pique ve Shakira'nın 10 yaşındaki Milan ve 8 yaşındaki Sasha adlı iki çocukları bulunuyor.


Independent Türkçe, Mirror, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU