Jared Leto, Berlin'de düz duvara tırmandı

Bir hayran "Adam kendini Örümcek Adam sanıyor" dedi

(Reuters)

Jared Leto, Almanya'daki bir otelin duvarına ekipmansız tırmanırken görüntülendi.

51 yaşındaki aktör ve müzisyen, 5 Haziran Pazartesi günü Berlin'deki 5 yıldızlı Hotel De Rome'un taş duvarına tırmanırken kayda alındı. 30 Seconds to Mars'ın solisti siyah tişört, kamuflaj baskılı eşofman ve spor ayakkabılarla, görünüşe göre tırmanma ekipmanı olmadan taş duvara tırmanırken görüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Twitter'da paylaşılan videolarda gösterinin, Hotel De Rome'un dışında küçük bir izleyici topluluğu çektiği anlaşılıyor. Otelin, zeminden sadece 1 metre kadar yüksekteki balkonuna tırmanan Leto daha sonra güvenli bir şekilde geri indi.

Leto'nun otel duvarına neden tırmandığı belli değil. Öte yandan TMZ, ünlü oyuncunun illüzyon videoları ve çılgın performanslarıyla bilinen popüler TikTok kullanıcısı Younes Zarou'yla görüldüğünü aktardı. TMZ'ye göre "ekip, otel yakınında Jared'la beraber başka bölümler çekiyordu".

The Independent, yorum için Leto'nun temsilcileriyle temasa geçse de henüz yanıt alamadı.

Leto'nun yerçekimine meydan okuduğu performansının videoları internette dolaşıma girerken, birçok kişi de Twitter'da esprili yorumlarını paylaştı.

Bir Twitter kullanıcısı "Davetsiz düşünceler sizi ele geçirince" diye yazarken, bir diğeriyse şöyle sordu:

Tüm bu enerjiyi nereden buluyorsa ben de ondan alacağım.

Üçüncü bir kullanıcı da "Adam kendini Örümcek Adam sanıyor" dedi.

 

 

 


Leto geçen mayısta, Alman tasarımcı Karl Lagerfeld'in sevilen kedisi Choupette'ten esinlenen abartılı bir kedi kostümüyle geldiği Met Gala 2023'te başka bir gösteri sergilemişti.

Gucci Ailesi'nin (House of Gucci) yıldızı, 1 Mayıs'ta düzenlenen Met Gala'daki kırmızı halıda, vücudunun tamamını kaplayan bir beyaz kedi kostümüyle poz vermişti. Büyük boy kedi başlığını çıkararak altındaki mavi farlı makyajını gözler önüne seren Leto daha sonra kırmızı halıda başka bir poz verirken kostümünün fermuarını açmıştı.

Birçok hayran, Met Gala'nın "Karl Lagerfeld: Bir Güzellik Çizgisi" temasını benimsediği için aktörü tebrik ederken, diğerleri Leto'nun biraz ileri gitmesine şaşırmamıştı. Bir kişi "Bunu sadece Jared Leto yapardı" diye tweet atarken, bir başkası şöyle demişti:

Tabii ki bunu Jared Leto yapacaktı.

Oscar ödüllü oyuncu, New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi'nde düzenlenen Met Gala 2023'te kedi kılığına giren tek kişi değildi. Doja Cat de kırmızı halıya, Alman tasarımcının beyaz kedisinden esinlenen bir kıyafetle gelmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU