İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalp krizi geçirdiği iddialarını yalanladı

İletişim Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı yönündeki açıklamaların doğru olmadığını açıkladı

Fotoğraf: Twitter

İletişim Başkanlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili kalp krizi iddialarını yalanlayarak "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı" yönündeki iddialar doğru değildir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yarın düzenlenecek "Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme" törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır" açıklamasını yaptı.

Açıklamada ayrıca "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yarın düzenlenecek "Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme" törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır." şeklinde bilgi paylaşıldı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığı hakkında ortaya atılan bu mesnetsiz iddiaları kesin olarak reddediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız yarın yapılacak nükleer santral açılışına videokonferans marifetiyle katılacaklar." dedi.

 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sn Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili bazı yabancı basın yayın organlarında ahlaksızca yalan haber yapılmaktadır. Sn Cumhurbaşkanımız görevinin başındadır. Küçük bir istirahat sonrası programlarına aynı şekilde devam edecektir. Milletimizin sağlık, afiyet dilekleri ve dualarına şükranlarımızı sunarız… Dünyanın her yerinden çeşitli ülke insanlarından gönderilen geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederiz" dedi.

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU