Star Wars Günü'nde Carry Fisher'ın adı Hollywood Bulvarı'na yazılacak

Bu onuru Fisher adına kızı Billie Lourd kabul edecek

(Reuters)

Carrie Fisher, Star Wars Günü'nde ölümünden sonra Hollywood Bulvarı yıldızı alacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yıldız Savaşları (Star Wars) serisinde yaklaşık 40 yıl boyunca Prenses Leia'yı canlandıran oyuncu, 2016'da kalp krizi sebebiyle 60 yaşında hayatını kaybetmişti.

Hollywood Bulvarı'na göre Hollywood Ticaret Odası, Fisher'ın yıldızını El Capitan Tiyatrosu yakınlarında sergileyecek.

Hollywood Bulvarı yapımcısı Ana Martinez, "Hayranları, en sevdikleri film prensesi Carrie Fisher'ın ikonik Hollywood Bulvarı'ndaki yıldızıyla onurlandırılacağını öğrenince mutluluktan havalara uçacak! Carrie, bu tarihi kaldırımda Yıldız Savaşları'ndaki rol arkadaşları ve Hollywood Bulvarı'ndaki dostları Mark Hamill ve Harrison Ford'a katılacak" dedi.

Carrie'nin yıldızının Mark Hamill'in yıldızından sadece birkaç adım ötede ve efsanevi annesi Debbie Reynolds'ın yıldızının bulunduğu yolun karşısına olduğunu eklemekten mutluluk duyuyorum!

Fisher'ın adına bu onuru kızı Billie Lourd kabul edecek.

2019'da pek çok Yıldız Savaşları hayranı, Başkan Donald Trump'ın Hollywood Bulvarı yıldızının Fisher onuruna bir yıldızla değiştirilmesi çağrısında bulunmuştu.

O dönemde Fisher'ın rol arkadaşı Hamill, ünlü feministin Hollywood Bulvarı'nda kendi yıldızına sahip olması için başlatılan kampanyayı canlandırmıştı.

 

Çoktan yapılmalıydı & sonuna kadar hak etti. 


Trump'ın yıldızının kaldırılması önerisiyle ilgili eski bir makaleyi tweet'leyerek, "İyi ki kurtulduk! (ve onun yerine kimin geçmesi gerektiğini biliyorum....) #AStarForCarrie (#CarrieİçinBirYıldız)" yazmıştı.

Hamill'in tweetine yanıt olarak Fisher'ın birçok destekçisi Twitter'da #AStarForCarrie etiketini kullanarak Fisher'ın ünlü plakete layık görülmesini talep etmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU