Mehmet Barlas: Erdoğan müjdeyi verdi

“Erdoğan bunları söylerken çok kararlıydı. Ben de yapacağına inanıyorum. 20 yılda ne felaketler atlattık. Verdiği bütün sözleri tuttu”

Fotoğraf: YouTube

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesini bugünkü köşe yazısında paylaştı. Barlas’ın aktardığına göre Erdoğan, "Sayısı kaç olursa olsun her depremzedenin kalıcı konut sorununu 1 yıl içinde çözeceğiz. Yeni şehirler kuracağız. Tek bir kişi bile mağdur olmayacak" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mehmet Barlas’ın bugünkü köşe yazısının ilgili kısmı şöyle:

55 yıllık dostum Can Paker'i dün son yolculuğuna uğurladık. İki gündür birçok ortak arkadaşımız beni aradı, başsağlığı dileklerinde bulundu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca depremin yaralarını sarmaya çalışırken, bu kadar yoğunluğu arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın araması da benim için çok anlamlıydı.

Erdoğan ile kısa da olsa asrın felaketi hakkında konuştuk. "Sayısı kaç olursa olsun her depremzedenin kalıcı konut sorununu 1 yıl içinde çözeceğiz. Yeni şehirler kuracağız. Tek bir kişi bile mağdur olmayacak" sözünü tekrarladı. Erdoğan bunları söylerken çok kararlıydı. Ben de yapacağına inanıyorum. 20 yılda ne felaketler atlattık. Verdiği bütün sözleri tuttu. Hangi siyası görüşte olursa olsun tüm Türkiye bu konuda Erdoğan'ın hakkını teslim ediyor.

 

Sabah

DAHA FAZLA HABER OKU