Nicolas Cage, Star Wars evrenine dahil olup olmayacağı sorusunu yanıtladı

Rol arkadaşı, ünlü oyuncuyu Star Wars'a davet etmişti

Nicolas Cage geçen haftalarda "Küçükken uzaylı olduğumu sanıyordum" demişti (Reuters)

Ünlü oyuncu Nicolas Cage, Star Wars evreninde bir rol oynayıp oynamayacağına dair konuştu.

Cage'in kendisini canlandırdığı Yetenekli Bay Cage'deki (The Unbearable Weight Of Massive Talent) rol arkadaşı ve The Mandalorian'ın yıldızı Pedro Pascal, geçen haftalardaki bir söyleşisinde ünlü oyuncuyu Star Wars evreninde görmeyi çok istediğini söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Son filmi The Old Way'in tanıtımı için Yahoo Entertainment'la söyleşi yapan 59 yaşındaki Cage, Star Wars'tan ziyade bir diğer efsanevi bilimkurgu serisi Star Trek'in hayranı olduğunu söyledi. 

Star Trek'in meşhur uzay gemisi Atılgan'a atıfta bulunan Cage, şöyle dedi:

Ben bir Trekkie'yim. Yıldız Gemisi Atılgan'dayım, orada takılıyorum.

Cage, çocukluğundan beri Star Trek hayranı olduğunu ve Chris Pine'la Zachary Quinto'nun oynadığı son filmleri de takip ettiğini belirterek devam etti:

William Shatner'ı izleyerek büyüdüm. Pine'ın oynadığı filmler de bence müthişti, olağanüstüydü. Politik ve sosyolojik mesajları beğendim. 

Ünlü oyuncu, ona göre bilimkurgunun önemini şöyle anlattı:

Bence bilimkurgu, gerçekten ne isterseniz ve nasıl hissederseniz onu söyleyebildiğiniz bir tür ve bu yüzden önemli. Anlatmak istediğinizi başka bir gezegene, farklı bir döneme ya da geleceğe koyabilirsiniz. Böylece fikirlerinizi Orwell'in yaptığı gibi gibi bilimkurgu formatında, insanlar üstünüze çullanmadan ifade edebilirsiniz. Star Trek de bunu gerçekten kullandı.

Cage, Büyük Hazine (National Treasure) serisiyle ve Yüz Yüze (Face/Off), Hayalet Sürücü (Ghost Rider) gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor.

 

Independent Türkçe, Hollywood Reporter, ScreenRant

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU