İmamoğlu: Müdahaleler olabilir, sıkıntılı davranışları bize yaşatıyor olabilirler

İBB Başkanı İmamoğlu "Cumhuriyet'in 100. yılına geri saymaya başladık. Allah'ın izniyle göreceksiniz 2023 çok güzel olacak" diye konuştu

Fotoğraf: AA

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'i makamında ziyaret etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yurttaşlarla da selamlaşan İmamoğlu, şunları kaydetti:

Bütün Ceyhan'a bu güzel ilçemizin çocuklarına, gençlerine, hanımefendilerine, beyefendilerine şunu söylemek istiyorum. Hayatınızda hiç olmadığınız kadar umutlu olun. Hayatınızda geleceğe bakışınızda gözlerinizin içi ışıl ışıl olsun. Hiçbir zaman hiçbir zaman aklınıza kötü bir şey gelmesin. Yapılan müdahaleler olabilir, sıkıntılı davranışları bize yaşatıyor olabilirler. Ama bunların hepsi bir sınav. Günün sonunda Cumhuriyet'in 100. yılına geri saymaya başladık. Allah'ın izniyle göreceksiniz 2023 çok güzel olacak. Buradaki bu güzel enerjiyi akşam üstü Çukurova'daki açılışta hem genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na hem de İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e ileteceğim. Selamlarınızı söyleyeceğim. Diyeceğim ki ‘Ceyhan’da 5 dakikalık buluşmamızda bile sizlere olan inancını 2023’e olan inancını bize gösterdi.

 

İmamoğlu, konuşmasının ardından Hülya Erdem ile birlikte esnafı ziyaret etti. İmamoğlu 9’uncu sınıfa giden simit satan çocukla kısa bir sohbet ederek simit de yedi.  

 

 

 

ANKA

DAHA FAZLA HABER OKU