AK Parti'li Birinci'den Cumhuriyet Bayramı mesajı gündem olan TRT spikeri hakkında açıklama: Gereği yapıldı

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, "Yayında spikerin ağzını kapatamazsın. Ancak sonra gereğini yaparsın, ki yapıldı” ifadelerini kullandı

TRT Haber spikerlerinden Deniz Demir, ana haber bülteninde okuduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı nedeniyle gündem olmuştu.

İktidar kanadının da tepki gösterdiği Demir, ana haberin sonunda okuduğu mesajında "Bugün Cumhuriyetimizin 99'uncu kuruluş yıldönümüydü. Bizi ümmet olmaktan çıkarıp birey olma bilincini, Cumhuriyet aydınlığını, ilmini armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi sevgi ve saygı ile anarken, Cumhuriyet'i zihninde ve kalbinde yaşayan, yaşatan ve bunu gelecek nesillere aktaran siz bu büyük millet, bu büyük devlet... Atatürk'ün kurduğu büyük Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşasın! 29 Ekim kutlu olsun!" demişti.

Mücahit Birinci: Gereği yapıldı

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, dün sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşımlara verdiği yanıtta “Yayında spikerin ağzını kapatamazsın. Ancak sonra gereğini yaparsın, ki yapıldı” demişti.

Twitter'da Deniz Demir'e ait olduğu iddia edilen bir hesaptan ise "Kurumla ilişiğim kesildi" paylaşımı geldi. Anca Demir, hesabın kendisine ait olmadığını açıkladı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda witter'da kendi adına açılan ve iddianın kaynağı olan hesabın kendisine ait olmadığını duyuran Demir, "Twitter'da adıma açılan bu hesapla kesinlikle ilişkim yoktur. Hakkında hukuki işlem başlatacağım kişilerden biridir" ifadelerine yer verdi.

 

Independent Türkçe

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU