Harry Potter'ın yıldızı, Örümcek-Adam'ı canlandırmak istediğini söyledi

Ünlü oyuncu, ikonik karakteri bugüne kadar canlandıran tüm isimlerin iyi iş çıkardığını söyledi

Daniel Radcliffe, 2014'teki San Diego Comic-Con etkinliğinde tanınmamak için Örümcek-Adam kostümü giymişti (Daniel Radcliffe / Google+)

Harry Potter film serisinin yıldızı Daniel Radcliffe, Örümcek-Adam rolüyle "doğal bir uyumunun" olacağını ima etti.

32 yaşındaki oyuncu kısa süre önce verdiği röportajda rol için uygun olduğunu düşünse de muhtemelen artık çok geç kaldığını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Insider'a konuşan aktör süper kahraman filmlerinde rol almak isteyip istemediği sorulduğunda "acele etmediğini" belirtti. 

En son Kayıp Şehir'de (The Lost City) Sandra Bullock ve Channing Tatum'la birlikte kamera karşısına geçen Radcliffe, "Her şey gibi eğer havalı, tuhaf ve farklı olursa ve onda gerçekten sevdiğim bir şey bulursam o zaman kesinlikle yaparım" ifadelerini kullandı. 

Aktör doğal biçimde uyum sağlayabileceğini düşündüğü süper kahramanı "çok iyi üç oyuncunun canlandırdığını" da söyledi. Radcliffe şöyle ekledi:

Tom Holland muazzam ve kimse onun yerini alamaz, o yüzden bu karakterin gitmesine izin vereceğim.

Marvel'ın ikonik karakterinin adını bizzat dillendirmese de Radcliffe, Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'ta (Spider-Man: No Way Home) Tobey Maguire, Andrew Garfield ve Tom Holland'ın bir araya gelmesine işaret ediyordu. 

Aktör bir başka röportajda Wolverine karakterini Hugh Jackman'dan devralacağına dair söylentilere de cevap vermişti. Radcliffe söylentilerin gerçekliği yansıtmadığını dile getirmişti

 

Independent Türkçe, NME, Entertainment Weekly, Insider

DAHA FAZLA HABER OKU