Marvel'ın yeni filmi dengeleri değiştirecek: Avengers'ın lideri Dr. Strange mi olacak?

Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında 6 Mayıs'ta vizyona girecek

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni Dr. Strange filmi, Avengers liderinin kim olacağına dair süregelen tartışmaya yeni bir soluk getirdi.

6 Mayıs'ta gösterime girmesi beklenen Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında'nın (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) sinopsisi, yeni liderin Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı karakter olabileceğini düşündürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Zira 23 Aralık'ta yayımlanan sinopsiste Dr. Strange'in, Avengers'ın merkezi bir figürü olacağı yazıldı.

Iron Man ve Kaptan Amerika'nın 2019'da vizyona giren Avengers: Endgame'deki ayrılışının ardından liderliği kimin alacağı tartışılıyor. Örneğin Eternals'ta Ikaris'e hayat veren Richard Maddene birkaç ay önceki açıklamasında karakterinin Avengers'a liderlik edebileceğini söylemişti.

Marvel'ın Japonya kolu tarafından paylaşılan sinopsis şöyle:

Gizem ve çılgınlık dolu çoklu evrenin kapısı açılıyor.

Avengers: Endgame'deki şiddetli bir savaşın ardından Iron Man ve Kaptan Amerika'nın ayrılmasıyla, eski dahi cerrah ve aralarındaki en güçlü büyücü olan Doktor Strange'in, Avengers'ta merkezi bir figür olarak aktif rol oynaması bekleniyor. Ancak büyücülüğünü, en tehlikelisi olarak kabul edilen yasak bir büyüyle zamanı ve mekanı istediği gibi manipüle etmek için kullanması, 'çoklu evren' denen gizemli bir çılgınlığın kapısını aralıyor. Strange, her şeyin değiştiği bir dünyayı yeniden kurmak için müttefikleri Sorcerer Supreme (Yüce Büyücü) Wong (
Benedict Wong) ve Wanda diye de bilinen Avengers'ın en güçlüsü Scarlet Witch'ten (Elizabeth Olsen) yardım istiyor. Ancak insanlığın ve bütün evrenin üzerinde, yalnızca onların gücüyle halledilemeyecek kadar korkunç bir tehdit beliriyor. Daha da şaşırtıcısı, evrendeki en büyük tehdit Doktor Strange'in tıpkısının aynısı…

Eşsiz bir dünya görüşünü dışa vuran yönetmen Sam Raimi, zaman ve mekanı aşan ezici bir ölçek ve benzeri görülmemiş bir görsel deneyimle bütün dünyayı büyüleyecek!

Dr. Strange'i canlandıran Benedict Cumberbatch, eylüldeki bir röportajda konu hakkında konuşmuştu. Ünlü oyuncu, karakterinin Avengers'ın yeni lideri olup olamayacağıyla ilgili bir soruya "Bunu düşünmek zorundayım" yanıtını vermişti.

Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında, 6 Mayıs'ta vizyona girecek.

 

Independent Türkçe, CBR, Screen Rant

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU