Everton'ın kanat oyuncusu Andros Townsend attığı harika golden sonra annesine teşekkür etti

30 yaşındaki kanat oyuncusu Crystal Palace'ta son sezonlarda form ve zindelik konusunda zorluk çekmişti fakat Merseyside'da yeniden hayat bulmuş gibi görünüyor

Andros Townsend, Burnley'e harika bir gol attı (AFP)

Andros Townsend, Everton'ın Burnley'i Goodison Park'ta yenmesine katkı sağlayan sansasyonel galibiyet golünün ardından annesinin cesaretlendirmesine ve doğaçlama video analizine teşekkür etti.

Townsend, yeni teknik direktör Rafa Benitez yönetimindeki olumlu başlangıcın ardından Everton'ı Premier Lig'e 4. sıraya taşıyan 3-1'lik zaferde Everton'ın kritik ikinci golünü atmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

30 yaşındaki kanat oyuncusu Crystal Palace'ta son sezonlarda form ve zindelik konusunda zorluk çekmişti fakat Merseyside'da yeniden hayat bulmuş gibi görünüyor: Townsend maçın oyuncusu ödülünü, Nick Pope'un koruduğu kalenin sol üst köşesine yaklaşık 30 mesafeden attığı müthiş golle süsleyerek maharetlerini sergiledi.

Townsend maçtan sonra "Şimdi anneme teşekkür etmem gerek" dedi:

Bu hafta bana gollerimin hepsini bir araya getirdiği derleme bir video gönderdi ve kendime tekrar inanmam gerektiğini söyledi.

Sanırım bu golün yılları geri sardığını gördünüz. Böyle yeteneklerim var ve şimdi yalnızca bunu tutarlı bir şekilde yapmam gerekiyor. Teknik direktörümüzle birlikte, umarım bu tarihi futbol kulübü için doğru pozisyonda olmaya ve gol atmaya devam edebilirim.

Sözleşmesini kendisi gibi geçen yaz imzalayan takım arkadaşı Demarai Gray, Everton'ın zaferini kesinleştiren üçüncü golü attı ve ardından Benitez, Dominic Calvert-Lewin sakatlık nedeniyle kadroya girmezken forvet Richarlison'ın iki tarafında oynayan yeni kanat ikilisini övdü.

Benitez "Golümüzü attığımızda özgüvenimiz daha yüksekti, 4-3-3 oynayarak daha fazla pozisyona girdik ve daha fazla gol atabilirdik" dedi:

Takım ve taraftarlar arasındaki bağdan gerçekten memnunum. Burayı bir kaleye çevirmek istiyoruz.

Hem Demarai Gray hem de Andros Townsend kaliteli ve iyi profesyoneller. Öğrenmeye hevesliler, Andros yaşına rağmen öyle. Bu takımdaki en önemli şey, herkes kanat oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu söylemişti.

Bugün Richarlison da harika bir iş çıkardı ve iki kanat oyuncusu forvetin daha iyi oynamasını sağladı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport/football

Independent Türkçe için çeviren:  Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU