Merakla beklenen Eternals'ın Ajak'i Salma Hayek: Marvel bana babaanne rolü teklif edecek sandım

"Yönetmenin Chloé Zhao olduğunu söylediklerinde görüşmeyi kabul ettim"

Salma Hayek, Marvel'la sözleşme imzalayana kadar filmin senaryosunu görmediğini söylemişti (Marvel Studios)

Dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek, Marvel hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Eternals'taki rolüyle ilgili gelen teklif hakkında konuştu.

Yıldız isim, Entertainment Weekly'yle yaptığı ve 18 Ağustos'ta yayımlanan röportajda teklif geldiği zamanı şöyle anlattı:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

(Gülerek) 'Unut gitsin' dedim. 'Tanrı bilir nasıl bir babaanne oynamamı istiyorlar' diye düşündüm. Figüran ya da yaşlı hayat kadını rolünün teklif edilmesine alışkınım. Ancak daha sonra yönetmenin Chloé Zhao olduğunu söylediler. Ben de ‘Tamam, bir toplantı yapalım' diye cevapladım.

Filmde küçük bir rol teklif edileceğini düşünen ancak Eternals'ın lideri Ajak'i canlandıran Hayek, o anki duygularını şöyle tarif etti:

Şoke olmuştum. 50'li yaşlarınızda çok sevdiğiniz bir yönetmenin sizi arayıp 'Süper kahraman olacaksın' dediğini hayal edin.

Eternals'ın dev oyuncu kadrosunda Hayek'in yanı sıra Angelina Jolie, Kit Harington, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan ve Don Lee var.

 

 

Film, Celestials diye bilinen varlıkların yarattığı ve insanları Deviant'lardan korumak için güçlerini birleştiren bir grup ölümsüz olan Eternals'ı konu ediniyor.

Son fragmanı bugün yayımlanan filmin 5 Kasım 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.

 

Indepent Türkçe, Entertainment Weekly, Deadline

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU