Guardiola açıkladı: Leroy Sane Manchester City'den ayrılmak istiyor

Manchester City'nin İspanyol çalıştırıcısı Josep Guardiola, yıldız futbolcu Leroy Sane'nin kulübün yaptığı tüm teklifleri reddettiğini belirterek, "Kontratını uzatmak istemiyor. Bu da takımdan ayrılmak istediği anlamına geliyor" dedi

Leroy Sane - Josep Guardiola / Fotoğraf: Reuters

Premier Lig ekibi Manchester City'nin teknik direktörü Josep Guardiola, Birleşik Krallık basınına Leroy Sane'nin takımdan ayrılacağını açıkladı.

Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Alman milli futbolcu'nun kontratını uzatmak istemediğini belirten Guardiola, şöyle konuştu:

Bu da takımdan ayrılmak istediği anlamına geliyor. Sezon sonu bir kulüple anlaşırsak transferi gerçekleşecek. Aksi halde bir yıl daha bizimle olacak ve kontratı bittiğinde ayrılacak.

Machester City yetkililerinin Sane'ye birkaç kez sözleşme teklif ettiklerini belirten İspanyol teknik adam, "Kadromuzda bu kulüp için oynamak ve başarı elde etmek isteyen oyunculara ihtiyacımız var. İyi bir insan ve onu çok severim. Aramızda bir problem yok. Sadece kendine yeni bir yol çizmek istiyor" yorumunu yaptı.

Leroy Sane ile Alman ekibi Bayern Münih'in ilgilendiği iddia ediliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

24 yaşındaki Sane, 2016'da Schalke 04'ten Manchester City'ye 52 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Sezon başında Liverpool ile oynanan Community Shield maçında sağ diz ön çapraz bağları kopan Sane, bu sezon forma giyme şansı bulamadı. 

Manchester City formasıyla bugüne kadar 134 kez sahaya çıkan Sane, 39 gol ve 45 asistlik katkı sundu.

Sane, Manchester City ile 2 Premier Lig şampiyonluğunun yanı sıra 5 kez de ulusal kupa sevinci yaşadı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU