DEM Parti Sözcüsü Doğan'dan 'seçimlere gölge düşürenler' açıklaması: Takip ediyoruz

Oy kullanam işlemi sürerken, partisinin genel merkezinde açıklama yapan DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan; "Seçimlere gölge düşürenleri takip ediyoruz" dedi

Fotoğraf: AA

Partisine sürekli bilgi akışı olduğunu ve bütün güçleriyle sahada olduklarını söyleyen Doğan, gün boyu bilgilendirme yapacaklarını söyledi.

Artı Gerçek'te yer alan habere göre; Doğan şöyle konuştu:

Seçimlere gölge düşürmeye çalışanları saatlerdir bizler de takip ediyoruz ve özellikle iradenize gölge düşürmeye çalışanlara en büyük yanıtı kullandığınız oylara sahip çıkarak verebilirsiniz. Tekrar hatırlatıyorum; parti yöneticilerimiz, avukatlarımız, adaylarımız, il ilçe seçim kurulu üye ve temsilcilerimizle kısacası tüm görevli ve yetkili arkadaşlarımızla birlikte her türlü usulsüzlüğün peşinde olacağız. Bunların peşini bırakmayacağız. Hilelere geçit vermeyeceğiz.

Muş’tan Şırnak’a, Şırnak’tan İstanbul’a dediniz ki oylar namustur, namus satılmaz. Bu sizin sloganınız. Bu kitlelerin, halkın sloganı. Kendiniz bu sloganla aslında tavrınızı ve iradenizi sahada da mitinglerde de Newroz alanlarındaki görkem duruşunuzla ortaya koydunuz.

Tek bir oyumuzun dahi heba edilmesine müsaade etmeyeceğimizi, bu konuda ilgili ve yetkili arkadaşlarımızın her mahallede her sandık başında olduğunu, DEM Parti’nin hilelere müsaade etmeyeceğini bilmenizi istiyoruz. Partimiz tüm kadrolarıyla iradenizin doğrudan sandığa yansıması için eksiksiz yansıması her il, ilçe ve beldeyi dikkatle ve büyük bir titizlik ve hassasiyetle takip ediyor.

Oylarınızı kullanıp gönül rahatlığıyla iftar saatine yetişebilirsin. Yine tekrar ediyoruz; buradayız, sahadayız, okullardayız, oy kullandığınız her yerdeyiz. Ama sizler de oy kullandığınız her yerde bulunmalısınız. Hep birlikte oylarımıza ve sandıklarımıza sahip çıkalım. İradelerimize gölge düşürmek isteyenlere en güçlü bir şekilde en demokratik bir şekilde anti demokratik uygulamalara karşı olması gereken yanıtlı oylarımıza ve sandıklarımıza sahip çıkarak gösterelim. Saat başı en geç size yeni açıklamalar yapacağız yeni bilgiler vereceğiz. DEM Parti sahaya hâkim, hep birlikte başaracağız.

 

Artı Gerçek, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU