Turgut Altınok: Ankara'nın parası PKK sitelerine gidiyor

"Ankara bir 5 yıl daha Yavaş'la gidemez. Bu şehre yazık ve günah olur. Ankara vatan hainleriyle kol kola olanlarla gidemez."

Fotoğraf: AA

Cumhur İttifakı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Turgut Altınok Habertürk yayınına katıldı.

Programda rakibi Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan Altınok "Biz proje bankasıyız. Sayın büyükşehir belediye başkanı 'mega projem yok, benden proje beklemeyin' diyor. Keşke kulemizi bir gelip görse. Kulede kuyruk var. Gece 12'ye kadar açık kule. Karanlık Ankara'yı da aydınlattık. Işıl ışıl. Türk bayrağımız da orada. Bilmiyorum o mu rahatsız etti sayın Yavaş'ı. Bizim yaptıklarımıza onun hayalleri yetişmez. Hala Ankara'ya barınak yapamayan bir belediye başkanı var. Dünyada marka değeri en yüksek olan yer neresidir? Eyfel 1899'da kuleyi radyo istasyonu olarak yapıyor. Diyorlar ki 'demir yığınını doldurdun'. Şu anda dünyada en çok ziyerat edilen yer Eyfel. Bütün dünya ziyarete gidiyor. Fransız yapıyor da biz niye yapmıyoruz" diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Ankara bir 5 yıl daha Yavaş'la gidemez"

Mansur Yavaş'ın "sık sık Londra'ya gittiğini" iddia eden Altınok şunları kaydetti:

 Londra'da ne işler yapıyor? Bir milliyetçi, ülkücü, vatansever, Atatürkçü, ulusalcı. Burada İşçi Parti'sinden Corbi var. Kürdistan hayali kuran bir Türk düşmanıdır. Burada onunla fotoğrafı var. Ben ülkücüyüm, Türk milliyetçiyim diyen birisi bunlarla fotoğraf çektiremez. Zerre milliyetçi olan bu hainlerle yanyana gelemez. Türk, Kürt, Alevi, Sünni hepimiz kardeşiz. Türkiye'yi bölmek isteyenlerle vatanseverim diyenler yanyana gelemez. Ankara bir 5 yıl daha Yavaş'la gidemez. Bu şehre yazık ve günah olur. Ankara vatan hainleriyle kol kola olanlarla gidemez. Ankara'nın parası PKK sitelerine gidiyor. Bunlar resmi kayıt. Ankara'nın layık olduğu hizmetlerle buluşma zamanı geldi.

 

 

Independent Türkçe, Habertürk

DAHA FAZLA HABER OKU