Ünlü oyuncu, Bill Clinton söylentisini doğruladı

Oyuncu, eski ABD Başkanı'nın Beyaz Saray'daki film gösterimi sırasında sergilediği davranış hakkındaki söylentilere değindi

Paltrow, eski ABD Başkanı'nın film gösterimi sırasında sergilediği davranış hakkındaki söylentileri ele aldı (AFP)

Gwyneth Paltrow, filmi Emma'ya eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın verdiği tepkiyle ilgili uzun süredir devam eden bir söylentiyi doğruladı.

Douglas McGrath'in yönettiği ve Jane Austen romanından sinemaya uyarlanan 1996 yapımı filme adını veren karakteri canlandıran Paltrow, bu performansıyla eleştirmenlerin beğenisini kazanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Uzun süredir devam eden YouTube programı Hot Ones'a katılan 51 yaşındaki oyuncu ve iş kadını, Beyaz Saray'daki gösterimi sırasında Clinton'ın filme verdiği tepkiyi doğruladı.

Sean Evans'ın sunduğu programda ünlüler röportaj sorularını yanıtlarken giderek daha acı tavuk kanatları yiyor.

Evans'ın Paltrow'a eski ABD Başkanı'nın film gösterimi sırasında uyuyakaldığının doğru olup olmadığını sorması üzerine aktris şu yanıtı verdi:

Doğru; tam önümde horluyordu.

Paltrow "'Vay canına, sanırım bu gerçekten hit bir film olacak' falan demiştim. Ama öyle oldu! O yüzden al sana Bill Clinton!" diye şaka yaptı. 

The Independent yorum için Clinton'ın temsilcileriyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.

Emma, 1996'da gösterime girdiğinde The Independent o zaman Paltrow'un "abartısız ve tuhaf bir performansla rolünde zafer kazandığını" yazmıştı. Film, 8 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilmesine rağmen dünya çapında yaklaşık 40 milyon dolar hasılat elde ederek gişede başarıyı yakalamıştı.

Aktris, 1998 yapımı Aşık Shakespeare'deki (Shakespeare in Love) Viola de Lesseps rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Akademi Ödülü'nü kazanmıştı.

Paltrow oyunculuk kariyerinin ardından başka girişimlerle yoluna devam ederken bunlardan en önemlisi de 2008'de piyasaya sürdüğü yaşam tarzı markası Goop.

Yakın zamanda verdiği bir röportajda oyuncu, Kourtney Kardashian'ın markası Poosh'un kendisininkinin "kopyası" olduğu iddiaları karşısında hayal kırıklığına uğradığını ifade etmişti.

Paltrow "Poosh piyasaya sürüldüğünde milletin 'Bu Goop'un kopyası' demesine çok üzülmüştüm" demişti.

Bunun çok berbat bir şey olduğunu, bizi birbirimize düşürmeye çalıştıklarını ve bunun çok çılgınca olduğunu düşünmüştüm.

Oyuncu şöyle eklemişti:

Kadınlar birbirleriyle işbirliği yaptığında dünya daha iyi ve daha güçlü oluyor. Ataerkinin bize kıtlıkta gibi hissettiren ve hepimizin kendi işimizi yapmasına yetecek kadar şey olmadığını düşündüren bir şeyler yaptığını hissediyorum. Ve bu çok zararlı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU