Robert De Niro: "Trump'a oy verirseniz kabusu yaşarsınız"

Hollywood yıldızı Trump'ta "hiçbir iyilik" göremediğini söylüyor

(AP)

Robert De Niro, ABD'li seçmenleri "normallik" için Joe Biden'ı desteklemeye çağırdı ve Donald Trump'ın kazanmasının "kabusa" yol açacağı uyarısında bulundu.

Lafını esirgememesiyle tanınan Hollywood yıldızı, Real Time with Bill Maher'in son bölümüne katılıp bu yıl gerçekleşecek seçimi değerlendirdi.

De Niro  programın sunucusuna, "İçinde yaşamak istediğimiz ve yaşamaktan keyif aldığımız bir dünyada mı yaşamak istiyoruz, yoksa bir kabusta mı?" diye sordu.

Trump'a oy verirseniz kabusu yaşarsınız, Biden'a oy verirseniz normale döneriz.

Sıkı Dostlar'ın (Goodfellas) oyuncusu şöyle açıkladı: 

2016'daki seçimlerden sonra aylar boyunca benim (ve birçoğumuzun) hissettiği gibi hissetmek istemiyorum, bunun olduğuna inanamıyorduk. [Trump] tam bir canavar...

De Niro, "Anlamıyorum" diye devam etti ve insanların neden Trump'a oy verdiğini sorguladı. 

Sanırım bu tür bir mantığın arkasına sığınıyorlar, insanlarla uğraşmak, onları aldatmak istiyorlar, çünkü bir şeylerden mutsuzlar. O çok kaba, kötü, nefret dolu biri.

De Niro kendisine sorulmadan, bir aktör olarak Trump'ı asla oynamayacağını çünkü onda "iyi bir şey göremediğini" söyledi.

Hiç, hiçbir şey, kurtarılabilir hiçbir şey.

 

Robert De Niro

Robert De Niro, Real Time with Bill Maher'de (HBO)​​​​​​


Ünlü aktör, Maher'e "Seçimi kazanırsa, artık bu programda olmayacaksın" dedi. 

Benim peşime düşecek. Hiçbirimizin hayal bile edemeyeceği şeyler olacak.

De Niro sözlerini "Sonuç olarak Biden bizim adamımız" diye bitirdi. 

O bu ülkenin olması gereken şeyi temsil ediyor.

Trump geçen aralıkta De Niro'ya gecikmiş bir saldırı başlatmış, De Niro'nun Gotham Ödülleri'nde yaptığı konuşmada kendisine sataşmasından bir hafta sonra Oscar ödüllü yıldızı "tam bir ezik" diye damgalamıştı.

Oyunculuk yetenekleri büyük ölçüde azalmış ve itibarı zedelenmiş Robert De Niro, Ülkemize karşı saygısızca kullandığı küfürlü ve iğrenç dili için telepromptır bile kullanmak zorunda kalıyor.

Eski ABD Başkanı, "Hem filmlerde hem de Akademi Ödülleri'ni mahveden ve onu Ülkedeki en iyi şovlardan biriyken Düşük Puanlı bir ilave haline getiren APTALLARLA izlenemez hale geldi" diye eklemişti.

De Niro başkalarının hayatları yerine kendi berbat hayatına odaklanmalı. Dünya izlerken, beklerken ve gülerken o tam bir ezik haline geldi!

De Niro 2019'da, The Irishman'in tanıtımı sırasında The Independent'a verdiği röportajda De Niro şunları söylemişti: 

Trump tek bir şeyi önemsiyor: Patron olmak istiyor.

Ne pahasına olursa olsun patron olacak. Eğer bir sonraki seçimi kazanırsa, bir savaşa girmemize izin verme ihtimali kesinlikle daha yüksek ve eğer savaşta bir başkansanız, üçüncü bir dönem için kalma ihtimaliniz daha yüksek. Onu üçüncü dönemde hayal edin.

Martin Scorsese'nin yönettiği son filmi Dolunay Katilleri'nin (Killers of the Flower Moon) En İyi Film de dahil bir dizi önemli ödül için yarışacağı, 10 Mart Pazar günü gerçekleşecek Oscar törenine De Niro'nun katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU