DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Kayyımlar şimdi de oy kaydırarak seçimleri kazanmaya çalışıyor

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mardin'in Savur ilçesindeydi

Ekran alıntısı: Twitter

Mardin Büyükşehir Belediyesi eşbaşkan adayları Ahmet Türk ile Devrim Demir, Savur Belediyesi eşbaşkan adayları Selahattin Önder ile Hatice Öncü, DEM Parti milletvekilleri George Aslan ile Beritan Güneş Altın'ın eşlik ettiği Hatimoğulları; seferberlik çağrısı yaptı.

Artı Gerçek'te yer alan habere göre Hatimoğulları; "Kayyımlar şimdi de oy kaydırarak seçimleri kazanmaya çalışıyor. Bu kayyımcı anlayışı boşa çıkarmak bizim elimizde" dedi.

Tülay Hatimoğulları sözlerini şöyle sürdürdü:

Buraya Yozgat, Uşak ve Karabük'ten asker ve polis kaydırmışlar. Gelip Savur'u bu şekilde kazanacaklarını zannediyorlar.  Bu kayyımcı zihniyetin devamıdır,bu aynı zamanda darbeci zihniyetin devamıdır.  Savur’da oy kullanacak ancak dışarıda olan herkesi buraya getirmek için birlikte çalışma yapalım. Bu günden sonra telefon rehberinizde olan ve dışarıda olan herkesi buraya getirmeye çalışın. Dışarıda çalışan herkese en yakın DEM Parti ilçe örgütüne gitmesini söyleyin. Biz onu getirmek için elimizden geleni yapacağız.

Sizlerin DEM Parti’ye sahip çıkmanız Türkiye’ye vereceğimiz en büyük mesajdır. DEM Parti belediyeyi yönettiğinde kendi anadilinizde hizmet göreceğinizi unutmadan sandığa gidin. Kadın özgürlükçü ekolojik demokratik belediye anlayışımızı bir kez daha dosta ve düşmana göstereceğiz. Bizler Amini’nin kız kardeşleriyiz ve ‘Jin jiyan azadî’ ile seçimlere gideceğiz. Biz Savur’u Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile alacağız. 31 Mart’ta bu Meydan’da eşbaşkanlarımız ile hep birlikte zafer halayı çekeceğiz.

 

Artı Gerçek, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU