Kutalmış Türkeş ile MHP'liler arasında küfürlü tartışma

"Alparslan Türkeş’in Evladı olduklarını iddia ederek Türkeş’in adını ve kanını taşıyan öz evlatlarına hakaret edenler, Hele de ömründe Türkeş’i görmemiş olanlar! Sizlerin Türkeş’in evladı olması imkansız."

Fotoğraf: AA

Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş ile MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerine hakaret etti.

Kutalmış Türkeş paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

Alparslan Türkeş’in Evladı olduklarını iddia ederek Türkeş’in adını ve kanını taşıyan öz evlatlarına hakaret edenler, Hele de ömründe Türkeş’i görmemiş olanlar! Sizlerin Türkeş’in evladı olması imkansız, zira Türkeş o...dan çocuk yapmadı hiç! Siz babalarınızı aramaya devam edin, fazla uzaklara değil sizi kullanan adamlara bakın, mesela domuz suratlı Semihe, mesela Sinan‘ın katili çift cinsiyetli İzzetsiz ulviye’ye!

Yönter: Ne kullanıyorsan ara vermeni tavsiye ederim

Yönter de Kutalmış Türkeş'e sosyal medyadan yanıt verdi.

Kutalmış Türkeş için "Şizofren ahlaksız" ifadesini kullanan Yönter şöyle devam etti:

Feyk hesaplardan ettiğin ağır küfürler, doğrudan attığın iftiralar elbette utanmaz yüzüne yapışıp kalacak! İnsanlıktan çıkmışsın, ne kullanıyorsan ara vermeni tavsiye ederim, itimat etmiyorsan iğrenç yüzüne bakabilirsin…Elbette bu hakaretlerinden ve müfteriliğinden dolayı hukukta hesap vereceksin

Ülkü Ocakları Genel Başkanı: Kuduz köpeklerin sonunu herkes bilir

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da Kutalmış Türkeş'ı etiketleyerek yaptığı paylaşımda "Ahmet Kutalmış denilen rezil, ahlaksız herif!.. Başbuğumuzu görmediği halde gönülden seven, davasını ve ülküsünü yaşatmak için mücadele eden Ülküdaşlarımıza küfür edecek kadar aşağılıksın! 

Hayatın Başbuğumuzun emanetlerine hıyanet etmekle, kemiklerini sızlatmakla geçti. Başbuğumuzun soyadının arkasına sığınarak milyonlarca Ülkücünün mukaddes davasına, kutsal Ocağına ihanet ettin! Kuduz köpekten farkın yok! Haddini bil salyalarını Parti ve Ocağımızdan öteye akıt. Dikkat et; kuduz köpeklerin sonunu herkes bilir..! Biz uyaralım da…" ifadelerini kullandı.

 

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU