DEM Parti, batıda aday göstereceği yerleri açıkladı

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan "Kayyım atanan belediyeleri geri alacağız" diye konuştu

Fotoğraf: AA

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin dünkü Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında alınan kararları Genel Merkez’de açıkladı.

Açıklamasında "Kayyım atanan belediyeleri geri alacağız. Bunun yanı sıra yeni kazanımlar elde edeceğiz" ifadelerini yer veren Doğan "Türkiye'nin batısında" aday gösterecekleri yerleri de açıkladı.

Doğan'ın açıklamasına göre DEM Parti'nin aday göstereceği yerler şöyle:

Adana'nın Ceyhan, Seyhan ve Yüreğir ilçeleri; Antalya’nın Kepez ilçesi; Mersin merkez, Akdeniz, Toroslar ve Tarsus ilçeleri; İstanbul’un Esenyurt, Sancaktepe, Adalar ve Sultanbeyli ilçeleri; Aydın merkez, Didim, Efeler, Germencik ve Söke ilçeleri; Konya Cihanbeyli ve Kulu ilçeleri; Kocaeli'nin Dilovası ilçesi; İzmir'in Torbalı, Bayraklı ve Menemen ilçeleri; Manisa'nın Gölmarmara, Turgutlu ve Yunusemre ilçeleri; Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi; Tekirdağ'ın Çorlu ve Çerkezköy ilçeleri.
 

"Kimseyle bir pazarlık sözkonusu değil”

Yerel seçimlerde CHP ile işbirliği konusunda konuşan Doğan "Kimseyle, bir pazarlık söz konusu değil. Biz bir siyasi partiyiz. Her siyasi partinin kendi ismi ve logosuyla seçime girmesi haktır. Her iki partinin kurulları tarafından yapılan açıklamaların dışındaki tüm söylenenler spekülatiftir" ifadelerini kullandı.

AK Parti ile görüşme iddialarını da yanıtlayan Doğan "Kimseyle bir pazarlık söz konusu değil” dedi.



Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU