Bahçeli: Belediye yönetimlerindeki zillet gölgesi, muhakkak surette kaldırılmalıdır

MHP lideri Bahçeli "Cumhurun 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta elde ettiği demokrasi zaferinin yerel seçimlerde taçlanması, ülkemizin geleceği açısından mühim ve milli bir zarurettir" ifadelerini kullandı

Fotoğraf: AA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9 Ağustos 2023 itibarıyla başlayacak ilçe kongrelerine mesaj gönderdi.

MHP ve Cumhur İttifakı'nın, 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri'ninde muvaffak olduğunu kaydeden Bahçeli, ilçe teşkilatlarına şu mesajları verdi:

Sizler, pek çok saldırıya, pek çok sataşmaya, şer ve şiddet içerikli aşağılık algı oyunlarına rağmen sancağımızı yere düşürmediniz, dava ve siyaset onurumuza leke sürdürmediniz. Biliniz ki hepinizle iftihar ediyor, hepinizi bağrıma basıyorum. Yenilenmiş kadrolarla, tazelenmiş umutlarla, tahkimi yapılan hedeflerle, perçinlenmiş birlik ve kardeşlik ruhuyla 31 Mart 2024 Seçimleri'ne hazırlanacağız, merkezi yönetimle yerel yönetimler arasında tam bir uyumun sağlanması için elimizden gelen her çabayı göstereceğiz. '2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu' temasıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. 'İstikrar ve Hizmet İçin, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Geleceğe' ulaşacağız. 'Merkezden Yerele, İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru' yol alacağız. Bunları hep birlikte yapacağız ve elbette başaracağız.

"Zillet ittifakının bütün kirli çamaşırları ortalığa saçılmıştır"

Muhalefet partilerinin, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde hüsrana uğramakla kalmadığına, çetin ve çetrefilli iç sorunlara gömüldüğüne dikkati çeken Bahçeli, şöyle devam etti:

Nevzuhur değişim hezeyanları, muhalefetin pespaye ve perişanlığının nasıl bir acınası hale geldiğini ibra ve ifşa etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünde, zillet ittifakının maskesi düşmüş, bütün kirli çamaşırlar ortalığa saçılmıştır. Cumhurun 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta elde ettiği demokrasi zaferinin yerel seçimlerde taçlanması, ülkemizin geleceği açısından mühim ve milli bir zarurettir. Nitekim belediye yönetimlerindeki zillet gölgesi, muhakkak surette kaldırılmalıdır ve Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı'yla bu göreve hazırdır.

Yerel seçimlerde, partisinin 4 mevcut belediye başkanlığının muhafaza edilmesini, bunun üzerine yenilerinin ve hatta daha çoğunun eklenmesini isteyen MHP Lideri Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nın doğasına ve ruhuna muvafık hareket edip muhalefet partilerinin yönetimindeki belediyelerin yürek yaralayan makus ve meyus hallerine son vermeliyiz. İşleyen kongre takvimimiz sonucunda temin ve tecelli edecek dinamik teşkilat yapımızla başarıya ulaşacağımızdan, Türkiye'mize sonuna kadar sahip çıkacağımızdan asla kuşku duymuyorum." sözlerini sarf etti.

 

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU